Je li ko probao Sony-ev PS Portal? I kakav je u poredjenju sa Switch-om? Vidim da po internetu ima raznih komentara, volio bih cuti neko objektivno misljenje nekog ko je imao prilike da proba obje konzole.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
PS Portal nije konzola tako da nema sto da se poredi, streaming uredjaj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bi, romovi su univerzalni, a zavisi romovi od koje konzole, ali 90% toga retroarch zavrsava, mislim da ga ima na play store ali obicno je masu starija verzija, tako da direktno sa sajta skini apk
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Upravo, bez ps5 ne moze da radi. Switch ili Steam deck / rog ally su druge opcije, ali realno switch najbolja opcija
Samo za ps5 nazalost
Uzeh danas i Portal, da i on skuplja prasinu uz PS5, VR2 i Rog Ally
Elem, uzeh ga jer imam Premium pretplatu, a Portal sad ima mogucnost Cloud gaminga. U sustini, ko ima premijum pretplatu, ne treba mu vise ps5 da bi igrao, vec je dostupno 120 igara preko cloud-a. Za klasicno remote igranje ps5 igara mi je sluzio Rog Ally (preko px play aplikacije), ali to slabo radi van kuce na Telemah internetu u zadnje vrijeme (stalno saltaju IP adrese sa CG na SRB), a meni muka portove bilo otkljucavati i baviti ae podesavanjima. Uglavnom, ovaj cloud gaming na Portalu radi, i to radi odlicno.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Sa kojeg sajta skidate iso fajlove za ps2 ? Probao sam preko retromanie nije neki izbor igara..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by filipoff; 28-07-25 at 20:16.
https://vimm.net/vault
Jedini sajt koji ti treba
Imas redump torente,vimm je legendaran ali nikad/nikad da se skine
Meni se vala sve brzo skida a i to su iso-i od po 2-3 gigabajta max nema tu puno cekanja
Narode, ima li ko zainteresovan za kupovinu Steam Deck Oled 512gb? Praktično nekorišćen, stanje kao nov, kupljen u Španiji
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks