- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pisao sam na razne fb grupe ali evo i odje da pitam ima li iko skinutu ovu seriju što se snimala pretežno u Titograd:
https://m.imdb.com/title/tt1074835/
Pješak u automobilu
Nema ozbiljnije stvari od djetinjstva.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Da neko ne zna đe mogu da skinem ili pogledam online seriju ''Dream Team'' odnosno Harchester United, tražio sam svuđe ali bezuspješno...
Ne postoji nijedan pisac na planeti koji mi ne baca jaču retrospektivu misli iz djetinjstva kao on:
I meni je poveziva knjiga "Patuljak iz Zaboravljene zemlje"... Ko nije, neka obavezno pročita. Resetovaće ga od svih gluposti kojima je čovjek izložen svakog bogovetnog dana.
...a Danilo Kiš i Ulica Divljih Kestenova.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Neki Tarkovski na repertoaru bioskopa...
![]()
rekla bih ivanovo djetinjstvo
Polinezija gospodo.
Kakvo djetinjstvo, takve i prilike.
Ono,kad u roditeljskom domu naletiš na djetinjstvo.
bijeli očnjak uh kakva knjiga
She is only here to annoy herself!
Mene najdraza bila Svemocno oko
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahahahaah kako me nasmija iako je crni humor ali mi iz Nikšića znamo odlično kako to izgleda.Što je najgore ja sam jednog takvog tatinog sina što je maltretira drugu đecu dobro u tuču poslije je tati plakao mislim se plači tati koliko te volja.
Priča je vezana za nekog penzionera koji je branio da se igra loptom i ukoliko mu lopta padne u dvorište ili na terasu istu bušio na licu mjesta.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
E svašta ne mogu da zamislim čovjeka u tim godinama da se tako ponaša.
Možda sam zato prespojila na vršnjačke bulije.![]()
Što kad se sad vratim na djetinjstvo odnosno na temu kako sam voljela sa užitkom da rasturam bulije koji su znali na užasan način da ponižavaju slabije od sebe..uvijek sam smišljala taktiku kako da ga s***** i da se zapita lijepo i da osjeti malo na svojoj koži.
...i uvijek sam štitila slabije i one bačene na marginu sjetih se sad kad odškrinusmo vrata djetinjstva jedne Jasmine iz romske porodice kad je bilo nešto aktuealno da se djevojčice posestrime preko vlasi kose i ona je rekla niko neće sa mnom reko evo ja ću.Makar me cijelo naselje prezrelo zbog toga.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks