Pade mi napamet,ove sparne noći...sad kad izadjoh s tusha,da otvorim ovu temu,ozbiljnu naravno,ali bash ozbiljnu...
Da ne duzim,malo nas je aktivnih,ako ne brojimo ove koji su tu samo radi oglasa...
Zivot je chudan,shto bi Bajaga rekao nekad siv nekad zut...
E o chemu se radi,o pomaganju medjusobno,i daj Boze da se tema shto manje koristi,to ce znachiti da niko od nas nema takvih potreba...
Ajde da se ja malo otvorim,necu imenovati momke,prepoznace se oni sami,imao sam u ovih par godina jako stresnih situacija sa bankama,uz pomoc tih momaka,stvar je rijeshena kako treba i ja sam tim momcima zahvalan dok sam ziv...bilo je i drugih situacija,u vezi nekih pokushaja biznisa,savjete dobijesh od onih koji su radili ili imaju iskustva sa slichnim idejama...itd.
Uglavnom,znam ja da je svako od nas pun ponosa,choche mi smo CG...ali nekad ne mogu da pomognu ni rodjaci,ni prijatelji u RL ni shta ti ja znam ko...moze eto neko sa foruma,pojeedinac,ili vishe njih...zato mislim da neko ko zaista ima problem,misli da mu se moze pomoci ovdje,neka se ne dvoumi no iznese problem,nece mu kruna s glave pasti!
Znachi neka tema sluzi za svaku vrstu pomoci medju nama,finansijsku,poslovnu,zdravstvenu,itd.
Nekad nekom zivot zavisi od par hiljada jebenih,a nama je to da damo neko 100,neko 50,neko 20...svako kako misli da je ok,naspram svojih mogucnosti...neko ne moze za sebe ili bliznjeg-daleko bilo,da nadje lijek,a neko mu ga moze nabaviti iz inostranstva,ili skupiti novac za isti...neko ima 50,000,ne zna kako da ih ulozi,gdje...itd,itd,milion je tih situacija koje ne zelim nikome naravno,ali da se ne vracam na Bajagu opet...ovo sa biznisima bi bili ipak savjeti,ili kako ko uzme,moze se reci i pomoć...eto toliko,pa daj Boze svima shto manje problema i zivotnih zajebancija![]()
...
Najpozitivnija moguća tema, u vjerovatno najnegativniju moguću sredinu za to. Svaka ti čast. Nisam nešto prećerano socijalne prirode, ali za ovakve stvari ćeš od mene imat +1 za sve što mi je u moć. Kad vidim samo koliko đece i mladeži liječimo sms porukama, pa ni to ne uspijevamo često, život mi se stuži. Zato samo vodi, izguraj ovo.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Što ju rekli na mIRC send to get.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pohvala za temu
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks