Sve što si napisao stoji sva sreća pa nadam se da dostina društva nije dio takvog izopačenog svijeta.
A ovo sa umrlicama u našem društvu je baš bolesno nevezano za temu jer kad se dođe do ovako nečega vidi se koliko jeste ono o mrtvima sve najbolje.Njemu umrlica po nekom moralnom ljudskom kantovskom načelu od strane bilo koga ne bi trebala ni da postoji kako BAR napisa zakopat neđe da mu se ni groba ne zna.
I da dodam,ko god je dio takve porodice,familije jer familiju i porodicu niko ne bira,šta već ne treba da se ustručava da bude pojedinac koji će napraviti otklon bez obzira na osude jer u takvim pojedincima leži nada.
Last edited by Bluemoon; 26-07-25 at 12:12.
Ja ne vidim razloga sto bi se krilo kakvih monstruma ima kod nas...
Evo ubi brat brata i bratanica , a koliko cujem i drugog bratanica zamalo... nista ne treba kriti nek sramota se zna.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fina neka ona porodica iz čitulja, zlato njihovo podržavala i kad je trpao četrnaestogodišnjakinju. Ko bi mogao i da pomisli da zlato njihovo nije zdravo u glavu i da može da uradi i nešto gore od onoga što je već u kontinuitetu radilo makar zadnje tri godine...
@Gagarin,
Gadna ti je priča.
Nema potrebe da se ovo širi u neki politički kontekst, i asocira me na slične momente kod ubistava na Cetinju.
Koji su konkretno motivi ovima koji ga žale i saosjećaju se sa njim po čituljama neka ostane na njima, samo da konstatujemo da nisu normalni.
Dalje, zakon ne valja.
Za seksualnu saglasnost je dovoljno 14 godina po našem zakonu (ukoliko starija osoba nije u nekoj poziciji autoriteta i moguće zloupotrebe, tipa profesor ili slično).
To treba da se mijenja.
U uređenim državama tu dolaze dodatne klauzule da razlika u starosti ne smije da bude veća od dvije ili tri godine među partnerima ukoliko su maloljetni.
Last edited by ASC; 26-07-25 at 13:13.
Momci ajmo da se drzimo teme i bez rekla kazala upisa na istoj. Dovoljno je sto smo kao drustvo zakazali na svim poljima vise puta.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Momci, ovo jeste politika.
Društvo nema novca&volje, sredstava, ljudi da liječi osobe sa pishičkim oboljenjima.
Prevedeno na naški gomila ludaka je na ulicama i samo se čeka neki triger da poubijaju.
I neki od ludaka pokušaju u Crkvu da nađu lijeka. Crkva ih liječi kako umije i prilično neuspješno.
Pa posle u psihozi naprave neko masovno ubistvo ili porodični pokolj.
Da li je politički problem? Da, jeste... Niko ljudima sa psihičkim problemom ne nudi pomoć.
Ima i mentalitetski da ne bude bruka za pleme, iskenjam im se na pleme i bratstvo.
Edit: da rezimiram, politički i mentalitetski problem.
Last edited by Gagarin; 26-07-25 at 13:45.
Tko leti, vrijedi...
Kad je Vojislav Seselj napravio SRS stranacki kadar u kompletu bio je odjeven u odijela reda Prvi maj Pirot, obuca Pirosi, vozni park Jugo. Sa tim Jugoima napravili su milione kilometara spartajuci Srbijom, nema stale u koju nisu usli, nema raskrsnice i parkinga na kojem nisu odrzali govor makar i pred slucajnim prolaznicima. A SRS je bila organizacija kroz koju je tokom devedesetih proslo barem 100 miliona njemackih maraka. U vremenima kada je 100 DEM izgledalo kao zlatna poluga. Kad su Vjekoslava u nekoj sminkernici pitali zasto nosi jeftine kosulje kratkih rukava kao iz topa je odgovorio - to mi nose glasaci.
Kad je onako fajterski otisao u Hag gdje je njihov `studio` i kamere iskoristio za svoju samoreklamu, Toma i Aca su mogli da odahnu. Osim sto su mu preoteli stranku mogli su konacno da udju u Versace i Armani, Dragica takodje. Iako Aca bukvalno i danas koristi Seseljev know - how uz vjerovatno neki dogovor sa Vjekoslavom i Tomom da ga ostave na miru jer taj dvojac mu je mozda i jedina, a svakako najveca opasnost za njegovo danasnje politicko djelovanje.
Kad udjes u politiku usao si u opanke, vojnicke cizme, jusovace, gole otoke...
Polinezija gospodo.
Dvije ljige
Dajković se sastao sa Zaharovom: Crnom Gorom i dalje upravljaju zapadne marionete
https://www.cdm.me/politika/dajkovic...dne-marionete/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drze ih na terapijama. Ko zna odakle dobiju impuls za vrsenje zlocina. Malo - malo iz nekakve Amerike stigne vijest o masovnim ubistvima koju njihovi mediji vrlo brzo promovisu u akcioni film. To je vec citava galerija antiheroja. Pri tome Crnogorci/Crnogorke jesu patoloski ljubomorni. Ne znam je li to bolest. Tu je i faktor bahatosti i bezobrazluka kod mnogih se to smatra iskonskom crnogorskom vrlinom koja opet vrlo lako odvede u krv. Ima toga u tvojim postovima, na primjer.
Polinezija gospodo.
Na što je spala Rusija...
Nije na šta je spala Rusija, nego do kojih se visina vinuo Dajko. Pa se vi sprdajte sa njim čuš mene ja, vi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Не успјева паметан и лијеп, него упоран.
И ето ви Дајка.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bogme su ga unajmili tamo u Moskvu ahahahahah moram jednom kad mi je loš dan da gledam onaj prilog kad ide po ruskim marketima.
On i ruska DUMA.
https://youtube.com/shorts/e2pvoBocD...GWWYmRpIqTasBY
Last edited by Bluemoon; 26-07-25 at 14:58.
Пуштите ви, он за вријеме годишњег одмора у општини о свом трошку иде тамо да успостави политичке контакте.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mah.Vulin je već zajeban lik upregao je cijelu BIA službu da neke Ruse iz Beograda sprovede Moskvi u tvorza na deset godina.Ovaj je bezazlen u svakom smislu.
Evo Apel od experata izgleda spajke priprijetio
Nakon jutrošnje tragedije u Budvi, saopštenjem za javnost oglasila se Uprava policije koja je navela detalje zločina, ali i uputila apel građanima da prijave svaku porodičnu razmiricu koja potencijalno može eskalirati u nasilje.Uprava policije ukazuje i apeluje na građane da porodični sukobi koji eskaliraju do mjere da postoji opasnost od nasilja od strane člana porodice ne smiju ostati privatni i zatvoreni u krugu porodice, posebno kada članovi porodice znaju ili sumnjaju da njihovi srodnici posjeduju oružje, bilo da je u legalnom ili ilegalnom posjedu iz razloga što svjedočimo činjenicama da eskalacija vodi do tragičnog ishoda.
Prijava policiji može spriječiti nasilje, a blagovremeno ukazivanje i prijava ovakvih situacija može spasiti život.
Podsjećamo da se svaka sumnja na nasilje, devijantno ili prijeteće ponašanje može prijaviti Upravi policije brzo, jednostavno i anonimno.
Stoga još jednom apelujemo na porodicu, blisko okruženje i građane da se, osim dežurnog broja policije (122), prijave mogu podnijeti i anonimno preko posebne SOS linije na besplatan broj 19969 radi zaštite identiteta prijavioca-zaključuje se u saopštenju Uprave policije.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znam da li je ista firma, ali bez obzira izgleda da nista nije nauceno iz slucaja kada je ona nesrecna djevojka poginula prosli mjesec.
https://www.vijesti.me/v/768343?utm_..._share_counter
Da li je normalno da ova sajla moze ovako lako da se odveze ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Briga njih, samo da se uzme koja para.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislim da u drzavnim sluzbama, preduzecima itd najvece plate treba da ima onaj ko radi u PR jer tolko dobar posao rade kad se nesto desi da kazu nesto pametno, a ne urade nista da je to skoro pa i smijesno. Od ovih obavjestenja, molbi itd nema ljeba. Znate kolko su anonimne ove SOS linije? Kolko i kad zovnete nekog na viber sa punim imenom i prezimenom, a da ne pricam za 122 i njihovo javljanje sa "Alo?" bice ovih slucajeva jos
Marković: Stop kulturnom genocidu nad crnogorskim narodom(...ostatak teksta ispod)Neki od razloga podnošenja krivičnih prijava, protiv predsjednika skupštine Andrije Mandića i bivšeg premijera Abazovića je prisustvo na ,,svesrpskom saboru“ u Beogradu Mandića, skrnavljenje državnog crnogorskog grba, crnogorske državne zastave, kao i potpisivanje Temeljnog ugovora (TU) od strane na Dritana Abazovića, poručila je Jelena Marković predsjednica NVO Crnogorski forum.
Ona je dodala da su se navedenim situacijama, kako kaže, stekli uslovi da se zada posljednji udarac Crnoj Gori za njeno nestajanje ili jednostavno za bitisanje, ali, kako ističe u „Srpskom svetu“.
https://rtnk.me/politika/markovic-st...rskim-narodom/
U vezi Jelene Niksicanske skoro pa Anzujske.
I ovo je Vuciceva skola. Glasno brani apstraktne stvari. Kultura i korjeni. A za Telekom, Elektroprivredu, Jugopetrol, banke, KAP, Luku Bar, Sveti Stefan, Meljine, sume, vode - laHko cemo. No dobro, jedino mi imamo istoriju, druge narode su nasli u kupusu. Buducnost ima jubileje, ser Brana i Genija, a u Torshavn i ne znaju sto je lopta. Najgore je sto smo i mi i Srbija postali smijesni.
Polinezija gospodo.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks