to je valjda wincredit, zamjena za (meni umreli) claimcredit. Trebalo bi po istom principu kao i claimcredit.
dodje juce drug taman kad sam pitao. veli zaposlio se tu imaju posla. 14 dana posiljka kuci sve ok.
nego sad potrgovah 50€ tobos dobih neki bonus rekoh mozda povracaj novca ili sta vec neko nemam vise na kartici
kako se ovo koristi?
to je valjda wincredit, zamjena za (meni umreli) claimcredit. Trebalo bi po istom principu kao i claimcredit.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
falilo mi je 10€ tobos da bi uzeo ovaj bonus 50€ da kupim free ali mi nestade dok podjoh do banke...
pih
Obicno kada porucujem mi stize preko mone, medjutim sada evo zadnje dve posiljke vidim da idu preko ntc, gdje je ta u Bar? Neko je bio rekao ali zaboravih.
Poštovani,
- Kontakt kurira:
ZELJKO PAČAK
Imate pošiljku Temu
Preuzimanje lično:
Lokacija: Kod Diskonta ANB / Nova Perionica Automobila prije nadvoznjaka desno
(VELIKA TABLA “RASPRODAJA”)
Vrijeme:
Danas (06.07):
Od 09:00 h do 12:00 h
Od 17:00 h do 20:00 h
Dostava na adresu:
- Kurir će Vas kontaktirati u Srijedu radi isporuke dostave na adresu.
Kontakt: 067/629-473
Hvala na razumjevanju
https://goo.gl/maps/ohX7a3SmDSEHgGjj6
Kopirane poruka sa prethodne dostave
Eto od 21 mi ne salju nista. Haos ice
Sent from my RN Pro 12 5G using Tapatalk
Last edited by miovrag; 24-07-25 at 12:33.
Nemam credit back ponude odaavno, što su se stisli da mi je znat
Isti sam, jedno mjesec dana vec mislim da nisam dobijao nista, bojkotujem TEMU zestoko, samo na one sitne vrijednosti koristim nekad onaj popust kad predje 50% inace sirotinja.
Probao sam sve sto mi je palo na pamet, da ulazim svaki dan i povecam aktivnost, da bojkotujem i ne porucujem nista, da trazim po internetu ad linkove koji mi mozda otkljucaju claimcredit, da kucam svako malo claimcredit..... cak sam i pisao podrsci i rekli su mi claimcredit se javlja povremeno odredjenoj grupi, budite strpljivi i evo vam 2 eur kredita za trosenje kao smirenje, rekoh ok daj 2 i ako to ne rjesava nista....
Bas je depresivno bez claimcredit ako covjek kupuje malo skuplje stvari
Njak Njak Njak
Mom bratu je i dalje aktuelan, tako da nije tipa cijela CG iskljucena, samo neki korisnici
Njak Njak Njak
Ne primate se na te njihove navlakuse.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
I kod mene cclaimcredita nema poodavno. Javilo mi se ovo za 3 besplatna proizvoda, isto treba potrosit 45€. Uzeh to, nakon 3 odabrana besplatna, opet limitriana listra artikala (bez moucnosti pretrage) ali su ovaj put na listi bili proizvodi koji su mi vec stajali u korpi. Iskoristih onih 50€ sto mi ostalo od claimcredita proslog puta i za 0€ cu dobiti sve sto sam htio + 3 besplatne.
Sto se mene tice, dok mi se ponovo ne aktivira claimcredit ide bojkot![]()
Have a parachute.
Meni se cini da su vas navukli bili da trgujete i sto vi treba i sto ne treba![]()
A ima i toga sigurno, no ovo mi davno stoji u korpi, kad "nestane" lager nadjem iste, a cekao se claimcredit. Na kraju sam dig'o ruke i sada ide bojkot do ponovnog claimcredita.
Have a parachute.
Oce zena nesto da porucuje pa rekoh i ja par sitnica da vidim. Sto god sam joj poslao, bilo je po par eura skuplje njoj. A redovno sa tog naloga porucuje za nju i drugarice, svaki mjesec par paketa. Kakvi su to prevaranti.
Vratio se claimcredit
Njak Njak Njak
Vaistinu claimcredit
Have a parachute.
Ne kapiram što je tolika pomama za claim credit-om, nabiju cijene duplo pa ti onda "vrate" ono što si više platio.
Manipulacije koje rade sa cijenama su spektakularne. Zbir stvari u Cartu se uvećava za stvarnu cijenu a ne za cijenu koja je prikazana sa popustom. Npr cart sa više artikala ukupno 80 eura, kliknem štrik/add to cart item koji je bio puna cijena 85, na samom artiku prikaže "popust" i cijenu50 eur, a u zbiru daje total 165, tj sa punom cijenom 80+85.
Pakao.
E bogami ja kad nasložim jedno 70 80 eura credita, isto fino pane trgovina u tom iznosu, bez da stigne sms notifikacija od ckb-a![]()
Ali bukvalno ti isto ispane claim credit ili oni popusti. Samo Item koji je 10 eura prije claim credita ti sa claim creditom košta 20.
Sinoc i meni iskace za cc, udjem u korpu stvari od prijr par dana, svaka barem 50% skuplja. Kako da ne
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks