Od politike (velikoj vecini) zavisi sto ce bit u pjat, balega ili brancin
Pa ce sami politicari tezit, svojim mehanizmima kontrole kolektivne svijesti, da budemo manje ozbiljni, da bi nam nametnuli logiku da je balega ukusnija od brancina
Sto se tice prirode, prirodno je covjeku bliskija neozbiljnost i fjaka, s jedne strane coek dobija s druge gubi...
Evo da ne uozbiljujem previse pricu, D.Brguljan je bio na 4 Olimpijade, pa je nedje pricao kako je ona u Juznoj Koreji bila najorganizovanija, totalna disciplina, pedantnost itd. a da je ona u Brazilu bila najneorganizovanija od svih na kojima je bio, a da postoji to misljenje i van tog okvira.....Ali spontano ce rec za Brazil, da mu se ta drzava, narod, mentalitet, nacin zivota - mozda najvise dopao...
E sad...Svatili ste sustinu...
...
Izvinjavam se sto sam bio preozbiljan u komentaru, sto bi Dj.Cvarkov rekao - smOrač!![]()
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Meni ostadoše misli na onaj Vojnik sve osim Prirode na planeti nema jednostavno smisla.Ne znam no osjećam.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Vojnik je najprirodnija, a vojnik najlogicnija priroda...vojnik odlucuje ciji ce biti Vojnik...to mu je najgora, istovremeno najljudskija i najbesmislenija priroda
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Tako sam i ja nekad mislila Platinume dok sam čovjeku pridavala značaj.Njegovim granicama,apstraktnim pojmovima koje svijet prirode ne poznaje.I može biti da sam otišla sa mislima u krajnost ali kad bolje razmislim čovjek je za planetu potpuno nebitna stavka.
Ništa njemu ne pripada.A pošto je u stanju da prijeti nuklearnim bombama i da nestane sa lica planete,jaka stvar.
@KaemSe kad vozi kroz Mađarsku..ahahahha ne zamjeri što znam da nećeš valjda je sve sad rileks među nas na zajebancije.
Ne ne vozi se kroz BG na madjarske table
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Opa dabl agent.
Ono Crnogorac vozi na mađarske table kroz Beograd bešumnom makinom.
Pušti ja inače tako volim nekoga ko mi je drag da zajebavam.
Last edited by Bluemoon; 23-07-25 at 21:39.
Ostavljam ti bugija za ovu elektriku
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Desilo bi nam se ka šta mu Takumi stalno prognozira.
Raspućin je, veli, bio psihonaut.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Pjesma moje mladosti.
I jedna koju sam zapazila u Mimiju u PG.. Prvi put tad čuh za nji':
(Po)klanjamo se idolima, umjesto da gradimo i oblikujemo sopstveni autentični lik i djelo.
Moraš imat' producenta za to, ili biti jedan od njih.
Na šta, veli, najviše bacate fokus...
Umije Neda da ubode!
...
Na muškarce.Čuš na što da bacam fokus.
https://youtube.com/shorts/BAbmNTIQm...9a1SdI3Jk3uJtX
Na đecu. Uživam.
@Buva,slichna pricha kao ona tvoja sa Shejlom,i sve podje kontra smjerom.
Last edited by AL no1; 24-07-25 at 01:19.
...
Bog i muz imaju 3 slova...Đavo i Žena 4 slova
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neka si ozbiljan, zbilja je ono lupetanje valjalo preshjeć
I sve se slažem, liše da je za najljepše storije i memorije u kuhinju neophodan brancin- jednaka će se magija činjet iz dvije koske i po' kila pasulja, ili dva klasa kukuruza, ili tri zelene jabuke, četiri kašike griza, malo šećera i kore od po' limuna i dvije kašičice cimeta. I najljepša strana joj je što ovaj spisak kraja nema, ide do onamo dokle mašta može dobačit.
Balega jeste neophodna i bez nje se, bar kod mene, za sofru ne sijeda, bila u onu pamidoru što je isključivo na nju podižem, ili ono voće što jedino njome na jesen hranim. I toliko mi je neophodna da mi nije teško svake godine u Sinjajevinu ić po nju, jer poznajem i siguran sam i u teren, i u travu, i u ovce, i u čoeka.
A politika mi u tanjir može samo žuč sipat, pa mi je zato doma strogo zabranjena, i nisam skroz siguran koliko kome trpeza baš od nje zavisi, bude tu još faktora. Meni je, recimo, tu realno bitnije je li onaj moj poznanik oprskao oni korov nečim pa poslije puštio one ovce u njega, ili da nije bilo kakvog jačeg požara u blizinu mu, pa da mi onu sofru narednih dvaes godina arsenikom i olovom pomalo puni.
I, konačno, sve i da mi Spajić ove godine đecu još koju milijardu zaduži, ama baš me neće spriječit da u onu kuhinju s njima igre i magije činim, pa sve da ćemo nać dva zrna kakvog pasulja i posadit ga i navijat da je čaroban.
Phu, valjda i to zavisi pomalo i od ugla iz kojeg mu priđeš, okle znam. Praštaj ti ovu filozofiju, opet sam pod jakim uticajem magičnog realizma u poslednje![]()
Last edited by Buva+gacce; 24-07-25 at 06:43. Reason: da se ko ne pobrka...
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
U vece porodice wc solja je jedino utociste za mir...skriveno mjesto izmedju planina i mora
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mijenjamo uloge sve više kako sazrijevamo.
Roditeljstvo je najljepše, ipak.
Kako ne volim kad mi neko traži savjete vezano za drugoga s kim je u vezi/prijateljstvu šta god.Nikad mi neće biti jasno što neki ljudi nisu malo više iskreni jedni prema drugima u odnosima.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks