Nemoguce da je brat ovo napisao i ocekivao da budemo na njegovoj strani![]()
Nemoguce da je brat ovo napisao i ocekivao da budemo na njegovoj strani![]()
Ne viđu da je to očekiva no je samo iskreno ispisa kako je vozija.
Ja sam napisao konkretno za grad u kojem živim a ti generalno za državu. Ako ćemo da pišemo za državu, tj primorje, u Pržno u jednom lokalu kafa sa mlijekom 9.80. A neđe ođe u temu pročitah da je par ležaljki 200€. Tako da, to ne može da se poredi. Grčka i CG. Nismo mi još taj nivo turizma đe je na pojedina mjesta hladni nes 5+€ i još mnogo primjera bi imao. Kod nas je alavost i gramzivost izuzetno izražena. Ugostitelji hoće da za 2 mjeseca sezone zarade da žive cijele godine.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Baš ne mogu da vjerujem da se i dalje provlači priča o ležaljkama od 200 € i kafama od 5-10 €.
vrti se ajkula evo od 2006 pred svako ljeto a ne lezaljke od 200e
f6
Prvo da napomenem da se ja i dalje pitam zašto ljudi dolaze ovdje da pate u glibu i gužvi, koliko god mi objašnjavali da potegnu jednom godišnje i da bi pretrpjeli sve zarad mora, to mi i dalje ne ide u glavu.
Drugo, na Jaz je danas u špicu kafa kuvana dva eura, a cijeđena narandža četiri. Kola ima nebrojeno, ležaljke i kafane su prazne. Skuteri i slični matraci se ne daju okupati. Ljudi broje svaku paru. I dalje ne mogu da vjerujem da niko nije osmislio drugi koncept da zaradi no da poperi ležaljke i udžerice od kafana za onakvu plažu.
Po planini sve vrvi od stranaca...
Bugarska - all inclusive za 2 osobe 140€ dan
U Septembar 90€
Hrana švedski sto, sladoledi, sokovi, pića razna.
Uključene ležaljke na plažu i bazen bukvalno nemaš đe potrošit centa preko ovoga.
Te all inclusive varijante su obično vremenski ograničene pa ćete ručak dobiti tipa u intervalu od 13-15h, tako je nama u Hrvatskoj bilo prije par mjeseci i onda taman se odvezeš neđe kolima tipa 30km dalje od hotela (Makarska), kreneš da šetaš, trči nazad da ti ručak ne propada kad je već plaćen. Zadnji dan nam je i propao, ručali na drugom mjestu i pofino ga platili. Što se mene tiče all inclusive samo kad znam da ću da se izležavam i da ne planiram da mrdam niđe iz hotela, a to mi nešto glupo kad odem neđe, a da ne prošetam...![]()
All inclusive jedino ko oce da ustedi, mada nisu jeftini hoteli generalno.
Bolje uzet nocenje s doruckom i natenane istrazivat druga mjesta okolo i restorane, no se zarobit s jednim mjestom i lezat.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ipak je Jadran-Jadran naspram Crnog Mora.Čak i ona druga strana Jadrana nije kao ova naša ovdje mislim i na Hrvatsku.
Izbaci mi facebook sliku iz Ibero stara iz Bečića od prije 10 godina.
Ko je sklon gojenju, bolje da ne ide na takva mjesta.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Bice da su i oni podigli cijene da im ne bi ovi paradajz turisti dolazili, samo elita bakii
na korporacijski sam internet, pa ne mogu da otvorim instagram i vidim o cemu se radi, ali ovo je ili slikano u 6 ujtro kad svi spavaju, ili van sezone. Iz prve ti mogu poslati kakvo je stanje tamo, a bicu opet kroz par dana. PA samo kruzeri dovedu svaki dan po 20000 ljudi, i santorini i mikonos, pa nek izadje petina samo, dje su avioni koji svaki dan dovedu koju hiljadu turista
Nema ni u Tursku paradajz turista...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U Rafaelo u Igalo minimum tri kugle sladoleda, ne mož' ispod da naručiš.
Komsiji (nije jedini) skupo da plati odvoz pa isporucuje kanalizaciju direkt u more:
![]()
Zastiđe, udavio bih ga u ovim govnima.
Čudno da nema još nikakvih reakcija na ovo.
Ovo Veliki pijesak?
Sve mu jbm u dom
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Da, Dobra Voda.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pa nek kaže neko da je skupo
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks