Page 214 of 652 FirstFirst ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... LastLast
Results 5,326 to 5,350 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imam osjecaj da ce hamilton ladno biti medju 2-3 sto se tice broja podijuma ove sezone, ali isto tako imam osjecaj da jednu trku nece dobiti, sem, eventualno, da neka katastrofa od sudara nastane, ili nesto..
    Liberty and justice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opasan ti taj osjecaj :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Condor View Post
    ljudi, sto je sa buttonom? Sto je vako los? Nisam gledao kvalfikacije....

Kakav ce ovo sex bit prilikom starta i pit stopa Vidjecemo.

Znaci..... Hamilton pretice Massu na start, Kimi krece isto, no ga Masa gradi, i usporava u narednih 25krugova dok krenu u box, u medjuvremenu Hamilton pravi razliku od 15 sec, i Masa ulazi u box ne shvatajuci da je cijelo vrijeme kocio Kimija, tj. zna on sta je uradio, ali nezna zasto....... kakav je debil taman ce to uradit!

Alonsa ne spominjem, jer vozi iza njih nadajuci se da ce neko izlecet, a i ako ne izleti, nije mu problem da bude cetvrti, peti.... ma nije ni bitno, samo da se ne rizikuje...

p.s. Iskreno se nadam da ce trka bit potpuno drugacija od ovoga......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hamilton ide na prvo, kimi na drugo, alonso na trece.. nema bitnih razlika medju vozacima do prvog pita, gdje alonso ostaje najduze na stazi do istog i izlazi na kraju ispred kimija, a do kraja trke fino sustigne hamiltona, te mi dobijemo poredak kao i prosle nedjelje.. eto, mada su ovo vise moje zelje nego prognoze,, jer cekam alonsa, 1-2 mjesta da zavrsi, za citavih 30 eura!
    Liberty and justice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Alonso - katastrofa
    Massa - solidan
    Hamilton - ultra
    Kimi - ne bas

Vozac dana - Heidfield (svaka mu cast)

Ferrari izgleda kao 1997-e.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Svaka cast Masi. Cestitke Ferariju. Ja sam predlozio na jednom sportskom forumu da se igra singl na Masu i naravno win.
    Ja sam jos odigrao duel Hajfeld - Fizikela tip 1 i win
    Kao i Truli-Ralf tip 1 win Hvala kladionicama na ovim poklonima
    Gledao sam live timing i ima nekih zanimljivih stvari
    Posle prvog pit stopa Ferari je bio brzi na meksim gumama sekundu od Meclarena. Posle drugog pit stopa Meclaren je bio brzi na tvrdjim gumama pola sekunde od Ferarija.
    Poredjenje proslu trku u Maleziji je bilo obrnuto - Meclaren je bio brzi na meksim gumama, Ferari bio brzi na tvdjim gumama.
    Jos nesto sam uporedio BMW ima konstantna vremena i na meksim i na tvrdjim gumama. Ako jos malo poprave performanse siguran sam da mozda mogu ove godine doci do pobjede.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto je bio ferari brzi od Mclarena posle 1. pita?Zato sto su prednje gume bile soft,a zadnje hard,to se moglo vidjeti na jednom replay kada su pokazali hamiltona!

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Katastrofa kako je onaj voditelj Pesikan vodio danas formulu. Pa on pojma nema-toliko je grsaka napravio da to nije normalno- odavno nisam cuo toliko gluposti i pogrsnih informacija kako u vezi krugova tako i vozaca.
    A i onaj vlasnik Ecelstone- pravi ogromnu gresku sto se tv prenosa tice. Ako se neko sjece bilo je na telepiu paketu ili premiere ili taqila kanalima ili kiosk kanalima - ali pogotovo isticem telepiu posebnih 6-7 kanala za formulu. Jedan kanal je bio super rezija, drugi kanal boks, treci kanal statistika, cetvrti kanal - borba u sredini, 5 kanal prvi vozaci..... Paket Sky Italia je htio da pokrene nesto slicno, mislim da su nudili oko 100 miliona i onaj magarac Ecelstone nije pristao.

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hamilton - odlican
    Masa - dobar
    Hajdfeld - BMW Power
    Alonso i Kimi neka se pokriju usima :mrgreen: (posebno alFonso)

a komentator mi je najjaci bio kad rece da ce masa, kimi, hamilton i alonso da se izjednace po broju poena (po 22) a mclaren ce imati 5 poena vise od ferarija :roll:
    Dont miks grendmas end frogs.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up A Kako Ste?

Ferrari je reagovao. Bolje reci, nije nacinio gresku na startu kao u Maleziji.

Massa je rutinski odvozio trku, posebno treci stint.

Hamilton dobar, ali mi nije jasno zasto su ga inzinjeri McLarena pustili da onako jurca i "trosi" bolid.

Kimi je bio solidan, ali je mu je malkice "hvalilo" brzine, Alonso - isto kao Kimi, ali losa strategija tima i naravno losiji set-up od Hamiltona.

Ipak, prvih pet je bilo u 15-tak sekundi...

Heidfeld je bio veoma borben i stvarno je spektakularno obisao Alonsa.:hardrock: (Tol'ko o prici o lijepim preticanjima u F1).

P.S. Naredno F1 okupljanje ce biti u ponedjeljak 30. aprila u Barseloni, a trka tek' za mjesec - KAKAV SMOR!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ferarista View Post
    opasan ti taj osjecaj :lolblue:
    Slazem se!

P.S. Inace, kako ste? Vjerovatno - veoma zadovoljan...:bart:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Do sada najzanimljivija trka,daleko od uzbudljivog.Pogresna strategija Ferarija a i Meklarena.BMW se popravlja iz trke u trku.I opet,neshvatljivo velika razlika izmedju bolida iz trke u trku.Prvo Ferari,zatim Meklaren pa opet Ferari.Nejasne su mi tolike oscilacije.Komentator je ostao na jucerasnjem nivou.Najjaci je komentar prilikom ko zna kojeg izlijetanja Rosberga sa staze:"Njemu se izgleda svidja okolo".Kao da je na nekoj seoskoj priredbi.A tek za bodovnu razliku,leleeeeee.Nije mi jasno sto se prihvata posla u koji se ne razumije.Isti se isprovaljivao i na nekom prvenstvu u gimnastici,dijelio ocjene u hiljadama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by andrejmi View Post
    Zasto je bio ferari brzi od Mclarena posle 1. pita?Zato sto su prednje gume bile soft,a zadnje hard,to se moglo vidjeti na jednom replay kada su pokazali hamiltona!
    a ja mislim da je to jednostavno jer je ferari brzi! :razz:
    Quote Originally Posted by X3M View Post

a komentator mi je najjaci bio kad rece da ce masa, kimi, hamilton i alonso da se izjednace po broju poena (po 22) a mclaren ce imati 5 poena vise od ferarija :roll:
    meni si jaci TI, jer je coek u pravu (i ne sjecam se da je rekao i za Masu, nasuprot, siguran sam da nije!):
    http://www.formula1.com/archive/team/2007.html
    http://www.formula1.com/archive/driver/2007.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by analiza View Post
    Slazem se!

P.S. Inace, kako ste? Vjerovatno - veoma zadovoljan...:bart:
    nista dok ne uzmemo dopiettu I odluci se dal me persiras ili ne

Thanks Thanks Given 
    9,752
    Thanks Thanks Received 
    6,066
    Thanked in
    2,314 Posts

a ja mislim da je to jednostavno jer je ferari brzi! :razz:

meni si jaci TI, jer je coek u pravu (i ne sjecam se da je rekao i za Masu, nasuprot, siguran sam da nije!):
    http://www.formula1.com/archive/team/2007.html
    http://www.formula1.com/archive/driver/2007.html

Ako si gledao trku na rtcg2 ovo si morao chuti,poshto ne vjerujem da si gluv,i to je par puta ponovio da ce sva chetvorica imati isti broj bodova,a onda kaze kako ce mclaren imati 5 bodova prednosti,tek kasnije se ispravio i to kad je vidio zvanichne rezultate,bez njih ne bi ni skontao kakve je sve gluposti prichao...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

malo sam razocaranposlije jucerasnje trke .alonso je bio los(vjerovatno los set-up bolida)hamilton kao i do sad sjajan .kimi previse mlak-blijedo.massa je pobijedio kao i uvijek kad ima praznu stazu vozi dobro -nista posebno,ali cestitke.hajfeld je bio odlican.
    Last edited by Senna; 16-04-07 at 06:57.
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    malo sam razocaranposlije jucerasnje trke .alonso je bio los(vjerovatno los set-up bolida)hamilton kao i do sad sjajan .kimi previse mlak-blijedo.massa je pobijedio kao i uvijek kad ima praznu stazu vozi dobro -nista posebno,ali cestitke.hajfeld je bio odlican.
    Otprilike je to - to (vrlo dovar presjek), ali moram te podsjetiti da si proslu trku hvalio Alonsa na sva zvona, kada je on imao ispred sebe PRAZNU stazu, a sada Massin uspjeh pokušavaš da minimiziraš. Očigledno je da si f1-nando (navijač)!

Divno, zar ne? :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by analiza View Post
    Otprilike je to - to (vrlo dovar presjek), ali moram te podsjetiti da si proslu trku hvalio Alonsa na sva zvona, kada je on imao ispred sebe PRAZNU stazu, a sada Massin uspjeh pokušavaš da minimiziraš. Očigledno je da si f1-nando (navijač)!

Divno, zar ne? :mrgreen:
    pogresno si razumio.ja sam rekao da je alonso ovu trku bio los zbog pogresnog set-up ,a proslu trku je on ipak pretekao massu zar ne.massa nije covjek za duele 1 na 1 tako da najbolje vozi kad ima praznu stazu.ne zelim da umanjim njegovu pobjedu svaka cast,ali tvrdim da su i kimi a alonso kompletniji vozaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Exclamation

Quote Originally Posted by MeDo_JE*|*TiTaN View Post
    Ako si gledao trku na rtcg2 ovo si morao chuti,poshto ne vjerujem da si gluv,i to je par puta ponovio da ce sva chetvorica imati isti broj bodova,a onda kaze kako ce mclaren imati 5 bodova prednosti,tek kasnije se ispravio i to kad je vidio zvanichne rezultate,bez njih ne bi ni skontao kakve je sve gluposti prichao...
    jel ti gledas ove linkove sto sam postavio? Ja il sam pljan od juce, ili meklaren i ima 5 bodova prednosti

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

jel ti gledas ove linkove sto sam postavio? Ja il sam pljan od juce, ili meklaren i ima 5 bodova prednosti
    Nijesi pjan, samo po ko zna koji put nećeš da čitaš ono što piše
    Komentator JESTE, juče bar 5 puta ponovio kako će sva 4 vozača imati po 22 boda (ispravio se tek kad su isti bili na podijumu). O kakve je gluposti lupao . U jednom momentu, kada se znalo da će Massa da pobijedi rekao je: Massa će osvojiti titulu (misleći ovdje naravno na pobjedu heheh). Bilo je tu još slobodnih zaključaka koliko oćete
    E sad, trka kao trka dosadna, niko da odskoči malo (sem Heidfelda). Massa jeste dobio, ali ništa naročito nije pokazao, Hamilton isto kao Massa, Raikonen potpuno mrtav i bez neke volje i želje, Alonso ne znam što mu je bilo...Dako se konsoliduju malo do Španije. Ne bih da se vraćam na strao, ali primijeti se da NEKO nedostaje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni ne nedostaje.on se bas pokazao u zadnje 2 god.hahahahahaha
    ali necemo o proslosti koja je DUBOKO zakopana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    ali necemo o proslosti koja je DUBOKO zakopana

That's what u think!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Dobra je trka bila, pocinje hajdfild i bmw da me privlace, jer su borbeni, a Kultard me odusevio juce, kad je kamera bila na njegov bolid, dok je preticao nekoga za osmo ili sedmo mjesto, tako je bio nacepio onaj motor da sam mislio da ce explodirat, a oni iz boxa ga samo loze, i na kraj mu izgore motor, tacno sam zna da oce, ali ga je bio nacepio, uf...
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Dobra je trka bila, pocinje hajdfild i bmw da me privlace, jer su borbeni, a Kultard me odusevio juce, kad je kamera bila na njegov bolid, dok je preticao nekoga za osmo ili sedmo mjesto, tako je bio nacepio onaj motor da sam mislio da ce explodirat, a oni iz boxa ga samo loze, i na kraj mu izgore motor, tacno sam zna da oce, ali ga je bio nacepio, uf...
    budala je to Zare,nikad vozac od kultarda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Otišlo mu je vratilo od prenosa, a ne motor. Dok je Webberu otišao mjenjač. Da ne misle široke mas(s)e da je motor Renaulta loš...

Page 214 of 652 FirstFirst ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks