Koristio sam ja i Fold 3 i Fold 5, i Flip 2 i Flip 4 i Motorolu Razr nekoliko generacija, čak i Huawei Pocket.
U suštini na Flip me najviše nervira kod Samsunga što mi za 80% stvari traži da otvorim telefon + nemam SwiftKey na malom ekranu. To nijesu riješili ni na Flip 7.
Motorola to ima odavno, ali Motorola kamere su kršina. Huawei pocket sve ima, i kameru i ekran, ali nema Google servise.
Što se tiče Folda, 3x sam mijenjao ekran na Fold 3 i na kraj dobio zamjenu uređaja. 2x sam mijenjao na Fold 5 i na kraju ga prodao. Nevjerovatno je da ne mogu da naprave foliju kako treba.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
to je stvar koju primjetis jedino ako posmatras nesto sa strane....tj telefon u necijim drugim rukama...ja i ne znam da postoji
mene nervira sto i dalje gomila apliakcija nije predvidjena za fold...sto se gomila restartuje prilikom otvaranja ili jednostavno ne moze da odradi primjenu rezulucije...
baterija je druga stvar koja mi nikad nije kod folda odgovarala....ali sto jes, to je da ga volim kad odem na odmor pa se uvalim nedje da gledam kakvu seriju i sl...
nakon 6ice pitanje je sto ce biti naredni telefon....mnogo su vece su sanse da to bude ultra
Pazi, to što se tiče aplikacija, unfold koristim uglavnom kada gledam izvjestaje, tsbele, ppt, pdf, slike i Move TV. Aplikacije relano tesko možeš koristitiu unfold rezimu. Realno, nije ni predvidjeno za to.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
u kojem god rezimu ga koristis prikaz nije dobar... kad je sklopljen onda sa krajeva okine dio
Sta rekosmo
Moze li se na ovaj flip 7 javit covjek a da ga ne otvara?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može na 3,4, 5 i 6.
Valjda će moći na 7.
Zna li neko da li ovaj trade in kod Samsunga ima neko u Evropi?
Uzeh Flip 7
Da vidimo kako ce to da ide sad
Ne znam kako se moze zastitit ovakav tel
Moram to procackat, imam osjecaj da ce se brzo izgrebat
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Latercase ili Pitaka.
Ako ga budem uzimao ima da uzmem crveni, greota ga je u masku stavljat u PM, ja bi radije ovako nešto, vjerujem da je protiv ogrebotina efikasno ?
https://moutfitters.rs/
Jeli moguće da preko Tcom-a Fold 7 na 24 rate izađe 2200€??
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Izađe 2277e ako ćeš na rate. Tj. 94.90e mjesečno na 24 mjeseca. Naravno moraš da imaš neki paket, makar onaj od 5e.
Ako ćeš bez ugovora na keš onda 2500e.
Vidiš kako je logično to kod njih
Recimo u Tehnoplus je 2210 uzeo na rate ili sa kešom. Znaci 91.60e mjesecno na 24 mjeseca.
Zašto bi iko ikad kupio u Telekom
Evo recimo uz ugovor na Telekom
Osim preko 2000e daješ još preko 650e za paket![]()
Last edited by Bugi; 22-07-25 at 13:04.
Bolje na kamatu uzet pare
Strpite se mjesec dana pa ga kupite za 1300e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja svakako imam 3 postpaid broja, oko 70€ mesečno plaćam, i gledam opet cijenu, i ne vjerujem....2000€ košta tel....Što kaže Stivi za par mjeseci će biti duplo jeftiniji.....
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Za te pare vrhunski Android/iPhone telefon i M4 macbook AIR![]()
Prodaja je krenula
https://benchmark.rs/vesti/uredaji/s...upni-u-srbiji/
Ako je suditi po preprodaji, pun pogodak..
Pa ja ga imam evo nedelju dana
Cak se i kod nas mogao uzet
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E zbilja što se zaleće na Flip 7, Flip 6 djeluje kao identično rješenje za 30%.manje para
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks