Мали је број непоткупљивих нажалост.
Nisam znao da je Sergej Sekulovic postavljen za drzavnog sekretara prije par mjeseci.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...tarstvu-pravde
Bio je kao analiticar dosta objektivan za nase prilike, detaljan. Eto se svrstao...
Sad sigurno da ga pitas zasto je usao u Vladu u koju je izmedju ostalih Front, rekao bi da je on usao u Vladu PESa, a ne PESa i Fronta...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Мали је број непоткупљивих нажалост.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Opet neka pucnjava u PG...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...na-jedna-osoba
Sto veli Ljaljo, zna li se?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pucnjava se desila u lokalu "Taormina".
Pošto vijesti još ne znaju đe i što
Нађоше ли осумниченог Речковића од прије неки дан?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Procitah da je i ovaj sa crnom kapom usao u bastu lokala i zapucao...da nije opet Reckovic?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prosjek je svaka 3 dana.
...
Samo lažni Klark Kent i vrhovni Laljo da se ne uzbude, veting je proritet a ova ubistva ćemo usput rješavat ili vjerovatno nećemo.
Ne brini, nece ti se mnogo nasjekirat
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bas su uspjesni, vidim.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Previše se ovoga dešava odjednom.
Mene ovo smrdi na to da određene bezbjedonosne strukture kidaju veze sa podzemljem na brutalan način, eliminišuće nezgodne svjedoke.
Izgleda himna ovih OKG grupa je " i sve sto sam steko potrosice neko..."
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dobar je ljaljašima onaj veting. Đe su ga nabavili i ja bi jedan trgovao.
Prije će Boris počet žene da gleda no što će Her Flik sa Alija dat ostavku.
Tko leti, vrijedi...
Dodajmo da je ubistvo bilo na stotinak metara od vetingovanog Ministarstva unutrašnjih poslova.
Neka nova Crna Gora na koju se polako navikavamo.
Tko leti, vrijedi...
Pa otprilike koliko su i vladali dakle 30 godina znaci 2.050 ce prestati.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ove ubice po 21-22-23 godine imale su 16-17-18 kad je panuo DPS. Stasale nove generacije ubica u novoj osvježenoj Crnoj Gori na koju se moramo navikavat. Nešto sumnjam da su se 16 bavili ubistvima.
Oće li iduća generacija ubica da bude maloljetna i da time budemo još osvježeniji?
Tko leti, vrijedi...
Ne sjećam se da su u kampanjama obećavali da će poslije pada dps-a nove vlasti nastaviti da budu nesposobne i retardirane 30 godina i da ljudi tek poslije toga mogu da traže odgovornost za nesposobnost i retardiranost.
Eto im je gazda Vučić na vlasti duže nego što su bili "žuti", pa su i dalje krivi za sve. Nešto mi govori da Vučićevi poltroni u Crnoj Gori imaju sličan pristup...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ASC, avet, BAR, Gagarin, Illuminated, remark, Samo Niksic
Nemojte, ovo namjesta neko da bi izgledalo strasno da se ubijaju svaka tri dana. A ne pricate kako je bilo proje 5 godina, ne procate da smo glasali ove nove da ne bi bilo ka za vrijeme dps-a!
Ove mladjane ubice su odrastale u vremenu wannabe mafijasi, to grama mozga nema. generalno, odje ostala "boranija" od "mafijasa".
isto ti je to kad vidis da lik od 40g vozi golf3 i licka ga svaki dan, kompleks iz djetinjstva.
nothing comes from violence and nothing ever could
Алармантно.
Да ли је случајно или се стеже обруч око некога много важнијега, видјећемо.
Znao sam da su ova ubistva povezana sa hapsenjem mila.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks