Brat je dovde dosao u rikverc ko zna okle....
Upalio 4 zmigavca i izasao 5min do prodavnice....CG tablice
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
ja citam komentare i ne mogu se nacudit cudu od ljudi kojima je opravdanje "isprekidana je linija"... ocito ih nijesu naucili da isprekidana nije OBAVEZNO preticanje no dozvoljeno
i problem je pezo jer ne drzi odstojanje - tako je, moglo bi i trebalo biti vece, ali to je vidio i prije ulaska u preticanje (ili barem trebao)
plus sto cijela kolona ne drzi odstojanje, tako da moguce d aje neko prije toga preticao pa "sabio" kolonu
ne znam svakako kako opravdavaju ovoga coeka, bas mi jasno nije
Znaci veliki parking u Becice livada ko zna koliko kvadrata i ladno idioti napravise tri reda parkinga. Blokirani ljudi u sredinu. Naravno domace crnogorske tablice ali da u sred livade ti blokiras ljude u sredinu e to rijetko koji idiot moze
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovaj narod je nepopravljiv
Vracem se motorom od grada prema marezi i sa pumpe izlazi momak sa autom i polukruzno se okrenu dje to redovno rade...ja naravno usporio da me ne bi slomio...i samo sto on odradi to eto ga drugi auto od mareze isto tuda pa kontra trakom do pumpe...gledam ne vjerujem
Last edited by E_K_V; 23-07-25 at 22:56.
Ee i ovo im je ssd omiljeno postalo za voznju kontra trakom...do parkinga u zgradu zetagradnje...
E kako se cude kad im izadje neko iz garaze pa moraju nazad, o degena.
Pa posle nismo gori od Indije, ne okle
Kod moje zgrade je nekima muka na kruzni da naprave citav krug nego odluce da samo skrenu lijevo i tako skrate sebi 5 sekundi, ili ni ne udju na kruzni nego fino preko pjesackog.
Previse kidanja i smeta saobracaju.
Juce kod Vezirovog cekam u kolonu, od 5 udovica idem ka Dg, napaljenik sa golfom prvo ispreticao sve, zadimio okolo, onda skrece ka mostu pa polukruzno na semafor i put Dg.
Last edited by Dutch; 24-07-25 at 11:14.
kad smo kdo voznje suprotnom trakom meni je ubjedljivo najgora tacka ova tacka na bulevaru za DG
https://maps.app.goo.gl/pfcnXSvAg1jeyFY39
metnuli su na pjesacki neku barijeru i opet dzaba... jednom mi je zivot skratio coek sa traktorom, prikolicom i onom hvataljkom za bale ispred koji je "u punoj brzini" samo presao bulevar i direkt u mene da bi ustedio 200m da ne ode do polukruznog okretanja
ali imamo bas dosta tih lokacija po gradu i oko grada
mene samo interesuje sta je tim ljudima u glavi kako oni to sebi "pravdaju"
prilicno redovna pojava na tu raskrsnicu i na onu kod Hipotekarne na Stari... jednom sam vidio policju da je to "ulovila", upalila rotaciju i krenula za autom, toliko sam se radovao...
Problem je sto se zgrade ne projektuju da imaju vise izlaza iz garaze jer je to trosak... prave se garazni blokovi ispod 3-4-5+ zgrada i na sve to metnu 1 ulaz/izlaz da bi ustedjeli/zaradili jedno 50000 na nekolika mjesta dodaotna sto prodaju - o komforu niko ni slova
Ljudi, zar mora sve da bude na izvolte? Pa i da se uhvati jedan krug nije nikakva pogibija.
Prema tome, šta da ti kažem?
kome ti da uvati jedan krug? ja krug da mi vatam je li? e necu, no pomjeri zgradu i donesi mi je odje da se vise mene parkira
*vecina silnih, cg, ljeta 2025. godine
neki dan je, ne znam pominjah li degenerika, coek u stanka dragojevica zaustavio auto u lijevoj traci i stao da ceka - cca minut, stize osoba, ulazi u kola i krecu - kolona do semafora pozadi, sviraju ljudi, ali retard ne je8e zivu silu... dosao do semafora, zeleno, 30 sekundi "na satu" i STAO... zapricao se i ocito mu je previse da obavlja dvije radnje jednovremeno
dovoljno ti je da vidis ponasanje u saobracaju i kolicine smeca pored puta da ocijenis narod....
Nije pogibija, ali je takva guzva onuda oko delte oko 16h da ti za taj krug moze trebati i 15-20 min.. A kad je kisa i jace..
Ja kazem ponasanje prema slabijem…
Ja ne znam ko ne bi pustio suzu…
https://www.facebook.com/share/r/1Co...ibextid=wwXIfr
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks