Ne može spriječiti skroz, ali pomogne dosta.
dobra klapna glavu cuva
https://www.enpro.me/me/kategorije/n...e-sa-zaptivkom
ove sa gumom sto pomenu Dutch
ali da se razumijemo, klapna nije svemoguca - ako je investitor odlucio da ustedi cca 50eura i sve stanove stavio na jednu cijev moze biti problema...
ako nije vec je vise cijevi pa su prikljuci po 2-3 sprata razmaka onda si na konja
e da, vidi i koji si sprat i kakav je prikljucak, mozda cijev krece od tebe onda ti je sansa jos manja da se ista put tebe vrace
Ne može spriječiti skroz, ali pomogne dosta.
#fakenews
Imate li preporuku za dobar robot usisivac sa mop funkcijom? Ima raznih cijena, vrijedi li uzeti ove od po 700-1000 ili se moze naci neki korektan za jeftinije?
E ne znam, al nama neki xiaomi od 200 i kusur zavrsava posao sasvim korektno. Mop redje koristimo jer su tepisi al odradi to sve korektno
https://www.multicom.me/bijela-i-kuh...20-133914.html
jako fino radi
nedje jednom je povukao kabal od punjaca sa poda nije ga detektovao i to je to
fino se snalazi i sa dlakama od psa - samo mu treba rasporediti da cesce isprazni posudu da se ne prepuni (ako ima dosta dlaka, a zadas mu da ocisti cijeii sprat jer po defaultu sse prazni u bazu samo na kraju)
fino preskace i 2cm noge od stolova
kad mopuje ne pridje stoz do ivica, ostane mu mozda 5cm ali sve u svemu - super je
obavijestiti kad je pred kraj sa vodom, podesavas na koliko m2 ispira mopove (2 rotirajuce, ne oni vibrirajuci) - mada to mozes i sam vidjet kad praznis ovaj kanisted od prljave vode
e da - ima kese za prasinu, ne posudu kao neki konkurenti pa to razmotri - ja ih porucujem od Alije - ogromna je razlika u cijeni
p.s. na akciju u xiaomi je bio 380, pa vidi potrazi dje je koliko i kad ce akcije
@Lu, hvala puno na detaljnom odgovoru, ovo se cijeniIhh, to je veliki popust u odnosu na trenutnu cijenu, sacekacu jos malo da iscackam i druge opcije, nije zurba. Bas me je interesovalo da li se stvarno osjeti ta razlika u cijeni izmedju njega i npr roborock..Opet ces morati rucno detaljno cistiti, a za pomocnu spravicu je 700/1000 malo jaca cijena, a ne bih ni da platim 200/400 ako nece zavrsiti posao kako treba.
znas kako, trebace ti po nekad i veliki usivac/stapni (sta iams vec) da nesto dovatis dje se ovaj nije mogao zavuci (tipa iza vrata i slicno) i trebace ti i dalje i dzoger da se pociste coskovi ili ako je nesto bilo prosuto/iskapano sto se sasusilo (sezona je voca, vazda nedje otkrijes da je djeci iskapala breskva i slicno)), ali da je dobar pomocnik - jeste
p.s. i ono sto mi se svidja, za razliku od nekih drugih modela koje sam gledao koje imaju familija/prijatelji - ovaj mapira prostor uvijek dok radi - u smislu da ako ti je neka soba bila zatvorena kad si radio inicijalno mapiranje, pa sad moze da udje u nju - izmapirace prostor... kod nekih aplikacija moras posebno da pokreces programe za mapiranje svaki put
i aplikacija je sasvim korektna i za mapiranje prostora i za podesavanje sta i kad radi
Samo da kazem da sam uzela SC 3 Karcher parocistac i bas sam zadovoljna![]()
I meni je puka na pola, probacu da zalijepim...Meni je isti pukao napola...skini sa krila i zalijepi dvije polovine direktno super lijepkom na ležaj. Stisni kakvim kliještima dok se zalijepi, 10-15sek.
ima u okovu, samo ponesete taj radi dimenzija (Ili izmjerite "otvor" u krilu vrata)
Zalijepi to sve na ležaj, držaće ka boca. I ove segmente točka između sebe.
Imate one momke što rade 3D printanje tih sitnih plastičnih dijelova
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Valjaju li ista ove tus baterije? Ne odaje utisak nekog kvaliteta ali ajde reko da pitam ima li ko iskustva.
https://uniko.me/products/pametni-di...moda-tusiranja
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks