https://www.instagram.com/rd_gradnja...ZuZGM3NmMyenJ1
Zna li ko sto o ovoj kompaniji?
400m2 traze za sivu fazu, 999 kljuc u ruke
Može li neko da me uputi kako se šalje zahtjev za priključak za vodu i struju?
Opština Pljevlja je u pitanju.
Ima li ko informaciju kad ce biti snimanje Podgorice ovo sto je ministar najavio ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Septembar kažu
voda: u Vodovod odeš da kupiš vodomjer ili ako imaš svoj zovni vodoinstalatera da ti sve prikopča i onda kod Jaćimovića i vodovod se prijaviš da neko dodje da plombu postavi i zapisnik napravi o nultom stanju.
Struja: Na guke u Cedis da podneseš zahtjev pod uslovom da je legalan objekat sa elaboratom tj projektom
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by djuka_pv; 14-07-25 at 22:00.
E ko ce im ga znati, to je macak u cizmama.
Gdje treba poci za UT uslove za parcelu u Golubovce? Da li u lokalnu kancelariju ili u PG?
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
U zabljak su digli 3 vikendice od petka jer su im rekli do petka da mogu da grade na divlje a onda ide dron da snima???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo me zanima jedna stvar ako ko zna, oce li proces legalizacije za ove sto ce prije snimanja poceti ilegalne objekte biti nesto jeftiniji nego inace? Posto imam osjecaj da ce opet biti jeftinije (kao za prevod auta) i onda ispadaju najvece budale (ponovo) oni koji su sve legalno podigli?
Vi stvarno mislite da ce se ovaj zakon sprovodit? Mnogo ste mi naivni onda.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pusti nas da mastamo makar![]()
Pa za neke oce ,a za neke nece
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Ovo vam je samo jos jedno pisanje po ljudima koji su radili legalno i ovima sto su uzimali kredite na 20-30 godina da bi mogli nesto da imaju nad glavom.
Pričaše li Slaven i tadašnja opozicija kako će omogućiti legalizaciju po simboličnim ciframa, a sad postupaju kao ex ministar Radulović po principu iz maratonaca "i ti ćeš ovo da
radiš kume, ali sjutra."
Sramota bi bila pustit po bilo kakvoj povoljnosti koju normalan narod nije mogao dobiti, pogotovo za gradnju na tudjoj(drzavnoj) imovini.
Izjavio je da ce moci da se bira po dosadasnjem nacinu legalizacije ili po novom.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Valjda su promijenili zakon o izgradnji objekta.
Pojednostavili su proces izgradnje porodicnih kuca, tako da se nema opravdanja za nelegalnu gradnju.
To sto smo sirotinja, a bgm i primitivini, druga je stvar.
Veli mi jedan prije par nedelja “Vodu da placam, pada kisa sa neba i ja to da im placam. Imam duga 2000€”
A to ne sumnjam 😅🥲
Drzava socijalne nepravde
Koliko okvirno treba novaca za građevinsku dozvolu za vikendicu 30ak kvadrata u osnovi, tipa A-frame?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks