Meni je kod ovoga sve kul kad neko pomenu pomfrit najviše volim kad vidim pomfrit nepravilnog oblika.
https://www.tripadvisor.com/Restaura...a-Cetinje.html
Kod Belog teleca corba... za ponijet .. donesoh je kuci 2 prsta ulja ... razdvoji se corba ko voda i benzin
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je kod ovoga sve kul kad neko pomenu pomfrit najviše volim kad vidim pomfrit nepravilnog oblika.
https://www.tripadvisor.com/Restaura...a-Cetinje.html
Moze i u Gusinje. Jeo u Centru kod Malagica pasulj sa kobasicom, hlebom i salatom za 5€. Prije 2 mjeseca. Ne znam da nije digao sad cijene zbog dijasporaca.. A bruka ukusno.
Od gradova, jos dodaj Plav, Pljevlja i Bijelo Polje da mozes za normalnu cijenu da se najedes
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Smijem li bacit foru
Ides li ti u gradove dje bosnjacka ne vlada
Elem za Plav u koji sam non stop nije bas da si u pravu osim ako nisi se nedje zavukao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne vala.Kladim se ka onaj Bizbi glede Kuča.
No kad ćemo ti i ja da raspalimo roštilj neđe mimo sviju?Mislim extra nek se prži on to voli i Bit nek mu pravi društvo pa nek se fotkaju i to i kukaju sve u 16 (znači oni će tehnički da raspale roštilj) a mi ćemo da ladimo pivo i puštamo ziku.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 16-07-25 at 19:30.
Valjalo bi da se napravi okupljanje
Ja sam bas za to
Da se popije koje pivo i posjedi
Moj predlog je septembar kasniji kad prodje sva ova masa naroda koje izgleda i nema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda se nadaš pojeftinjenju pivčine
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Aoo, podsjeti me sad na Rozaje. Imao sam tamo jednu djevojku i isao sam u njihove lokale u centru, kacamak koliko me sjecanje sluzi 4,5 - 5€. Piletina sa pomfritom oko 5-6€. Dojc 1,20€. Sramota me bilo kakve su cijene. Znam da sam prokomentarisao "da zivim odje ja nista kuci ne bi spremao". Period prije godinu dana. Ne znam jesu li se i oni izbezobraili
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja priganice samo kući jedem sa sirom od Ćelavog iz Bazara i Šestović medom
Kakva avetinja ljudi moji.
Ne radi se o cijeni, nego je loše tj da ne opravdava tu cijenu a to se iz menija teško može zaključiti.
Inace restoran Piva (nekad Sidro)
NAJGORA teletina ispod sača u životu što probah, tj ostavih sve. Nije ni čudo, pitam konobara za preporuku a on mi predlaže PILEĆE ŠTAPIĆE
U obelix sam nekad davnoooo jeo, i neka tortilja je tad bila korektna, a dzabe nesto
Inače prvi ja kažem da za ovaj pogled, sve da je kafa 5-10€ VRIJEDI (samo da je dobra)
![]()
Last edited by stefke; 16-07-25 at 20:47.
Bila sam na kratkom odmoru, pa evo konkretno za Perast:
Picerija Bocalibre
Inače nisam ljubitelj napolitanske pice, često mi to tijesto bude predebelo ili gumenasto. Ali ovdje je savršeno. Još i bolji od tijesta je bio pelat, slatko slano kisjeli, voljela bih da ga kući umijem tako napraviti. Ja uvijek uzimam margaritu, eventualno dodam rukolu i svježi paradajz kao ovog puta. Cijene su koliko pamtim, oko 10–15€, možda malo više za one sa buratom. Nema rezervacija, čekate da se oslobodi neki sto ( mi smo čekali desetak minuta )
Locanda
Najbolji tiramisu koji sam jela u Cg.
Konobar nas je i prepoznao, jer već nekoliko godina dolazimo u istom periodu za godišnjicu braka, i uvijek tražimo isti sto na terasi (gornji lijevi ćošak - u samom moru maltene, kao stvoren za prosidbe npr, samo kažem).
Rekao nam je da je on i pravio tiramisu, mislim čak da je jedan od vlasnika. U svakom slučaju svake godine probamo nešto novo i sve što sam probala do sad je bilo ukusno.
Đardin
Hrana ok, usluga grozna ( mada ovdje već pričam o prošloj godini )
Plaža više nije Pirates nego Olivana, jeli smo samo neke dvije malecke porcije preskupog pomfrita jer burgeri izgledaju loše i to je to što imaju u ponudi.
Moritz mi je precijenjen nešto, uzeli smo neki sladoled na trgu, vidjeh da imaju sladoled od breskve pa sam htjela da probam - fin je bio.
Toliko o Perastu![]()
Last edited by samoilma; 17-07-25 at 12:51.
Opušteno - karikiramjer ono ima lako je ovome ko nije kod roštilja.Kladim se da ste sva trojica boemi.
![]()
Lovim ove tvoje predloge na temi za ribu baj s vej ide sve na spisak za jednog dana.Ti si recenzent za restorane bez preuveličavanja jedan među prvima ođe.
Last edited by Bluemoon; 17-07-25 at 13:03.
E kako si opisao to se mora probat.![]()
Rece mi jedan drug da se odusevio sa ovim restoranom i cijenama...riba direkt iz ribnjaka u ulje , rostilj...ta prica
https://maps.app.goo.gl/zt1buW9x2Fkmgdka9
Je li bio ko?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Bio ja prije par god. Dobar stek
Uzeh na Motel Trebjesu neke rolnice sa biftekom u sosu od bundevinih semjenki i sve kul ali đe vegetu posuše to mi baš pokvari.Nije nešto pretjerano ali ja je baš izbjegavam čista so i natrijem glutaminat.Stvarno nema potrebe za pojačivačima ukusa.
Sljedeći put a i ko naruči da zna.
Last edited by Bluemoon; 18-07-25 at 21:21.
Kaže se mononatrijun glutamat.
I stavili su ti ovu
https://vegeta.com/en/products/vegeta-natur/
Bez toga
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kako god se kaže,
meni se u jelo ne slaŽE.
Hvala na svemu
ali nema na čemu.
Hahaha svejedno reći ću drugi put da mi ne posipaju vegetom bez obzira da je nature na kubike.
Đe ima dobra klopa put Žabljaka?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks