Koliko parking mjesta u desnu traku kad se izgradi nesto uz bulevar....
A onda ovi na 4zmigavca mogu da koriste srednju...
Ovi sto ne nadju mjesto mogu traku za skretanje lijevo
Znaci napravili su ga kako dolikuje nasim standardima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko parking mjesta u desnu traku kad se izgradi nesto uz bulevar....
A onda ovi na 4zmigavca mogu da koriste srednju...
Ovi sto ne nadju mjesto mogu traku za skretanje lijevo
Tako ce i biti, nimalo mi se ne svidjaju ovi nasi bulevari.
Trotoari je presirok, umjesto tolko sirokog trotoara mogao se fino smanjiti broj stabala i napraviti parking mjesta (takvih bulevara ima u Beogradu kolko ocete) i eto svi problemi rijeseni.
Sinoc kad sam prolazio auta u desnoj traci, auta na trotoaru, auta na autobuskom stajalistu. Nema dje ih nema al dobro, vidim ja da ce stubice oni da postave za mjesec dana i rijesen problem + koji lezeci
Cio u talase. Bruka. Inace sav u neke kosine bulevar jer valjda nije bilo dovoljno sirine da se izvede oravac.
Vec nocas bijase solidno trkaca na 2 i 4 tocka. Brzo ce tu bit smrtno stradalih.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sad ce se patrola od vatrogasne prebaciti ovamo da ceka prolaske na crveno a bice ih isha...
Satelitski resiveri/oprema
Ovih 3-4km se radilo 3-4 godije?
Ljepota
Jes ali kamere prije nisu znale ko se bori da nam ne ponesu drzavu ili sad ko su osvjezivaci
Satelitski resiveri/oprema
Je li prolazio ko skorije od mateseva prema andrijevici, u kakvom je stanju put?
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Ni u kakvom, zaobiđi. Radi se put od prevoja prema Andrijevici, nekih 5-6km po slobodnoj procjeni, prilično veliko i oštro kamenje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Hvala
Raspisan tender za rekonstrukciju puta Ostros – Vladimir vrijednosti 17 miliona eura
https://www.cdm.me/ekonomija/raspisa...-miliona-eura/
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Da ako krenu vise i sa druge strane, Virpazar -Ostros. Jer je trenutno pakao tuda zbog turista na motorima i onih sto imaju kampere. Otvorio bi se cijeli taj kraj koji ima dosta toga da ponudi...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Tu su davno date pare iz EU pa ih premjestise u opštinu Tuzi da rade put jer je "veći prioritet"
То је реконструкција неких 30км сеоског пута, лошијег и ужег него са ове друге стране.
Свакако да би требало то урадити, цијели тај углавном запостављени, а можда и најљепши дио опшине Бар би се отворио.Нажалост мислим да је то за сад прескупо, јер ево ништа не раде ни по питању пута Бар-Суторман-Вирпазар који је потпуно пропао а то је већи приоритет.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by BAR; 20-07-25 at 13:10.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Svake godine je sve vise turista i srecom nema nesto nezgoda na tom pravcu. Nije komplikovano da se prosiri ovaj trenutni je uglavnom rucno radjen... do sada su dva puta radili mjerenja ali nazalost opstina Bar ne radi nista po tom pitanju. Mogli bi da imamo prelijep panoramski put uz jezero...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Vala ja od 13.jula otkako je otvoren ovaj bulevar vise nijesam koristila drugi put...jesam li se tri godine nagutala prasine, jesam, dok su ga napravili jer mi je zgrda uz bukevar ali ne precerujte vala...niko lijepu rijec od vas ne rece za njega! Meni je TOP! I nam koji ga koristimo koliko cujem, samo lijepi komentari...Sirok, ravan sto se mene tice, sa parkinga desno i svi putevi vode tuda i odatle.
Šo se tiče trke, istina, turiraju mangupi ali nije strasno nadam se da su samo isprobavali prvih noći da neće to prerasti u problem, pogotovo se nadm da nece biti zrtava
Last edited by zvoncica; 20-07-25 at 18:41.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Malo bolji no ulica 13 jula koja je kriminal.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks