Ja cu biti malo strog. Ne kazem, godine cuda cine i sve mu je oprosteno. Ali, opet.. dje je nestao njegov cuveni ritern? Dje je bekend paralela?? Ja sad ne pricam o fizikalijama, elementima igre na koje uticu godine, ne pricam o lopticama na koje on kasni pola koraka, kad je istegnut i sl.. vec kad namjesten na udarac ceka lopticu i posalje je u mrezu ili 2m u aut. Ne mogu da se otrgnem utiska da on osjeca odredjenu dozu straha od ove dvojice, narocito Sinera. Ajde i taj ritern, moze nekako i to da se opravda godinama, refleksi nisu kao nekad (iako preeevise drugih servisa salje mlako, bez ostrine i intenziteta), ali BHDTL?? Pa, nemoj, brate.. to je, recimo, bilo jedno njegovo oruzje koje bi sveee promijenilo, od kojeg ni jedan njegov protivnik nije znao kako da se pozicionira. Jer kad ti ha on stusti duz liniju, ne pomaze ti da si gepard, nikad je ne stize. Ali taj udarac ga vec godinama niiikako ne sluzi. Ne kapiram, tu nisu godine problem, tu ne kasni na lopticu, ceka je namjesten i, ako odapne paralelu, ili ide u mrezu ili prebaci teren. Neeema Boga da ga moze vise ubosti kao nekad. I sta se desava sa suprotne strane? Protivnik opusteno i komotno ceka po dijagonali, jer zna da ce Nole da fuli paralelu ako pokusa. To je ogroman limit, kad te protivnik tako lagano anticipira.
Poludje me...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks