Je li moglo brže
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Why not 2?
Pozz za moje drugare iz Autogenog...
Last edited by Nk beer; 02-07-25 at 22:56.
Evo je opet kod Kirka ona Piter Grinova gitara![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Evo malo da se uozbiljim,da neko ne veli da sam nidobog sto zastranio...
Čuš ti zastranio.Možda jesi kad bi da budeš ozbiljan.Čuš ozbiljan u ovom neozbiljnom svijetu.Pa to je p a k a o.
Nego,kad se u toj numeri pominje riječ nedostižno jel nedostižno isto što i nedostupno?Moram priznati da u vazda nešto filosofiram kad su tekstovi u pitanje.I najviše na svijetu što ne volim je da gledam na sat.Ko izmisli to njesra.
Block Out:
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 12-07-25 at 19:48.
Eto vidis ti to,tacno sam znao,ko da sam nesto predosjecao,nista,moracu jos malo pobrzati tj. valja se sad vaditi iz g...
Ps.vala i taj Block Out ko te samo tome nauci!?
Last edited by Nk beer; 12-07-25 at 23:19.
Nemam pojma u muzičkom smislu meni više u nekom sentimentalnom zbog Vranjkovića tako da.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ockujemo neke utiske ko je odavle eventualno bio!?...![]()
Ovo je tekst prije vještačke inteligencije ali pazi: Koji je najgori način da se umre, izgoret ili se udavit...ovo je kao loš san ali nije, nema bjekstva, živimo noćnu moru...ko će sledeći da izgori, samo bog zna žrtvu, svi znaju da su nevini, sva nada je nestala.
A stvarno, vala i taj Blok Aut, malo teži zvuk ponekad ali više alternativni rok, mada šalim se, meni lično ne smeta. Bar ima smisla.
Mogu li ja izbačit jednu eks ju rok grupu, nije metal, ali ovđe ima najviše ljudi u koje imam povjerenja, da me neće Đoniju prijavit. Tri su mu pjesme tu da ne zna
https://vimeo.com/1102827376?share=copy
Evo vele Aksl Rouz ne umije više da pjeva, Brajan Džonson i AC/DC treba da se penzionišu, Iron Maiden takođe, Rob Halford koristi autotjun...samo mi iskaču takvi videi nakon što viđeh Guns n Roses ovo u Beogradu. Sve je više boleštine.
Ni ja ne mogu trčat brzo ka prije 40 godina
What is said is done..
Kako volim ovaj glas, bruka.
@Raulio
Od svega ovoga jedino ti je tačno ovo prvo. Aksl je prilično izdušio ovi ostali baš i nijesu i to je iz prve ruke pošto sam ih sve gledao u zadnje dvije godine. U Bg jeste bilo odlično, dobru su svirku napravili ali Aksl jeste izdušio. Npr. 2017. kad su se "vratili" bio je vrh, kao nekad a sad ga je "život" prilično stigao.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Većina starih bendova je izdušila. Šteta, ali su bar ostavili hitove koji će se i za 100 godina slušati.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ima i do snimanja zvuka, ali loše da s osjeti...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
A đe Block Out je vazda išao mogu sad reći kao što rekoh Nk Beeru da su mu u cijeloj priči tekstovi kruna a u muzičkom ne znam sad ipak nije ni žanr koji meni lično prija.No je u tekstove bio brutalan.
Ahahahaah sjetih se jednog druga iz srednje jer je meni tad Block Out bio neđe zanimljiv no nisam bila u tom rokerskom društvu kad sam neđe spomenula stihove gori more tope se planine a on me pita jel ti to slušaš Željka Šašića reko ma ne ovo je iz numere Manastir od Block Outa pa se lik zaprepasti kao zajebavaš da si čula za Block Out.
Za tekstove carevi,ali carevi..siva masa sve talasa hahah.
Rip legendo.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks