Mislim da se on toliko ne protivi no ga je blam da se valja u sav taj politički glibež odavno je ta nagrada baš to samo što se nije prije prećerano o tome zborilo.Degutantno je i da njega sad neki koji nikad nisu prije ovoga čuli za njega ne mislim sad na neke na forum no generalno ne patišu da mu dižu pijedastal garant da ga je u istoj mjeri blam kao i u prvi slučaj.
Довољно је одслушати ону двојицу 2 минута па онда ово погледати....
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja se ne sjećam kad su o njemu pisali prije ovoga oni isti koji vele da je CAR a ne sumnjam da jeste lik to jeste,očito je ova Crna Gora teška seljana đe se sjete nekako samo da ga (zlo)upotrijebe kad treba drugima da se pljune u facu.
Kakva seljoberija od države.
Zna li se,ili zna li neko koliko iznosi novčana nagrada...?
...
U prevodu,manite se ćorava posla.
Ima jedan te dobio tu nagradu za vrijeme DPS-a niko se živ čuo nije.Tako da ako bi se SDT uključio imao bi pune ruke posla ne samo sa ovom.No mi je kič da ljudi koji su za Karadaglića čuli tek sad povodom ovoga ono ne patišu da ga postavljaju svuđe a idu na koncerte Severine,Cece i Prije.![]()
Može od njega sve može no Crna Gora je turbo folk u većini slučajeva,avet.![]()
Prije će biti đe je CANU.Godinama.
Imamo raspali sistem a imamo i društvo koje je za ovog muzičara čulo tek kad mu se ime sprovodi kroz tabloide.
Ajde da se ne lažemo.
Ovaj lik nam puni koncerte ovih istih što seru o ovom muzičaru za kojeg kladim se prvi put čuju - kakvi foliranti.No nisam ja nešto baš sklona foliranju.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 10-07-25 at 23:54.
Koprivica - prostak.
Baletic - bevanda.
Marunovic - prelijep.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Bijase li Bećir ovaj isti predsjednik komisije za dodjelu ove nagrade prije neku godinu?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Zasto vam je promaklo da je predsjednik komisije bio plesni studio Matrix
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ne stižem da obratim pažnju,previše se sjekiram oko adaptacionih vikenda 15 dana osuđenim ubicama
Mislim da je Bećiru sad glavni problem što će, kad se knjiga pojavi, ljudi uzet stvarno da je pročitaju.
Већ су му дали новчану награду. Не мора да жури.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nađoh jednu njegovu pjesmicu.
Mesara je produžetak tela
sa operacionog stola
rasečenih pluća
maramice
jetre
ustremljujem se na kosmos
pored reke iza šetališta
grupa klupa
praznih
okrenutih leđa između
tamno područje seksa i smrti
u štali za automobile
preko bureta sa tečnim katranom
jebu jednog srećnika.
Вала да му се додијели и Милошева награда.
Mnim e su mu pjesme sad bolje jer chatgpt...
Može li se naći neko njegovo djelo online, nem šanse da mogu naći neki odlomak iz knjige.
Сви траже. Изгледа да су боље шансе да се нађе Свети Грал.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks