Britanija je na krvave reklamne spotove sabila broj nesreca preko 30%...
no mi to ne mozemo, da se kome tiba ne uzbuni... a to sto su nam glavni posreri po gradu smrtovnice to nikome nista
Rijetko je koji udes kad voze pravo bulevarom, obicno kad neko skrece pa da ugrabi..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na raskrsnice kad skrecu da ugrabe... ili 90% slucajeva jedan uspije da skrene a drugi za njim da ugrabi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uživo sam nažalost viđela jednog takvog koji bi da ugrabi velim nažalost da mi je tajm mašin da takav horor uživo nisam viđela,pa ga je kamion gurao jer nema mogućnost u sekundi da zakoči gotovo 15m.Jedino dobro u cijeloj toj priči što sam viđela je što su prisutni izletjeli da pomognu njemu i njegovim saputnicima a ne da vade telefone i sve to fotkaju.
Tako je i meni 2011.godine jedan stari nervozni od 60 godina htio "da ugrabi" jer ga je "iznervirala familija, pa nije gledao ni svjetlo na semaforu"... - od tad gledam na zeleno i lijevo i desno, svaki put.. jer kako se vozi, ovo je ludnica. Hocu da kazem, da ako su nam stari ovakvi, od koga ce se omladina naucit saobracajnoj kulturi? Evo svako malo neki mladic na umrli.me, prica li iko sa ovom djecom... moze li taj dojc sacekat 5 minuta?
Mislim da ti bilbordi uzasnih nesreca nijesu losa ideja.. jer nas narod ne misli unaprijed.
Last edited by Winamp; 08-07-25 at 21:02.
Bulevar Veljka Vlahovica nije jos ni zvanicno otvoren, betonirao se trotoar u ovih proteklih nedelju dana. To naravno nije sprijecilo nasu gospodu da dzipove i bijesna auta popnu na trotoar i tu ih ostavljaju, ljepota
Budvanin Nebojša Rajković (57) poginuo je sinoć dva sata iza ponoći u udesu koji se dogodio na bečićkom bulevaru.
Kako je Vijestima nezvanično rečeno u policiji u 02.12 časova na Jadranskom putu u mjestu Bečići, kod objekta Pošte, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali motociklista Rajkovic sa motociklom, F. P. (23) iz Nikšića koji je upravljao audijem i M. L. (36) iz Nikšića koji je upravljao taksi vozilom škodom BD TX 120.
Motociklista je stradao na licu mjesta.
Do saobraćajne nesreće je došlo, kako je rečeno Vijestima, na način što se vozač F. P. uključivao audijem iz ulice Sremskog fronta na Jadranski put sa namjerom skretanja lijevo i tom prilikom je došlo do sudara sa motociklom, koji se kretao iz pravca Bečića u pravcu Budve.
Nakon kontakta i pada motocikliste na kolovoz vozač taksija, koji se takođe kretao iz pravca Bečića ka Budvi, vozilom marke Škoda prešao je preko tijela motocikliste i zaustavio se.
Na lice mjesta izašao je tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva Kotor.
Ode jos jedan mladi zivot u BijelojKotoranin, koliko cuh 21. godina. Evo prizora koji jeze i opominju
https://bokanews.me/u-teskoj-saobrac...tradao-mladic/
a koliko je brzo vozio da odvali i stub i palmu i sve???
je li ziva fondacija "ne brze od zivota", da je poguramo sa nekolika bilborda?
Ti bilbordi su bili OK prije 20-25 godina. Sad to ne pali.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovo je bio neki bmw?
U Kotor zadnjih godina, kao teška hemija u zraku....Otišlo sve do djavola.
Ne znači svakih 3000 kubika da se full pun gas voze,,,
Dok mnozina to shvati, neće ostati ni treći dio nas.
Ja pročitah jutros da su 3 našli na livadu pored auta u nesvijesti a da četrvrti koji je bio u auto nije ispao nego da nisu uopšte ni znali da je u auto ostao..
Vozac pekare koga su pretekli nije ih ni vidio kojom su ga brzinom obisli...auto nije uspio ds prepozna
Pita komandir saobracajne policije, “kako da rijesimo ovaj problem”?
Koji bi bio odgovor?
Prema tome, šta da ti kažem?
Postoje ogranicenja za mlade vozace, ne moramo toplu vodu izmisljati.
Cuh nedje da su uveli da od 11pm do 5 ujutru da vozac mladji od 21 godinu ne moze nikog da vozi. Interesantan predlog.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nemamo mi dovoljno murije po putevima. Zakoni su ok, fali osoblja da ga sprovodi.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks