Na Virpazar dobar pogled iz restorana i jegulja.Oriz mi se nešto nije svidio jer se topi u masnoći vjer od ribe.Ali,jegulja im je preukusna.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Gambori su ovo
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Na Virpazar dobar pogled iz restorana i jegulja.Oriz mi se nešto nije svidio jer se topi u masnoći vjer od ribe.Ali,jegulja im je preukusna.
Možeš da miksaš kako god
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ima li dje krap u cijelo ili na zvona da se poruci isprzen pa da se preuzme da se ne ide u Obalu i Plantaze, a da je dobar kao tamo.
Nedje ste hvalili nekog.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Stevo - 069/035-300 (Tološi)
Mada, ima još jedan, Zoko - 069/660-026 kod njega mi isto rekoše da je odličan no ne probah još, taman ću sad neki dan. (on mislim da radi i dostavu a nalazi se neđe u Dajbabe čini mi se)
Dajte mi predloge za ručak/večeru u Štoju...nijesam ga tamo "obidovA" par godina pa ne znam kakva je situacijanekad je Akvarelo bio super
la guitara je bila dobra vazda a blizu je.. ne znam sad
Treba mi preporuka za restoran u Kolašinu, da je dobra hrana, fin ambijent?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Meni je malo se provozaš izvan samog Kolašina ambijent najljepši u Raj a i hrana im je okey doduše tamo mi je praksa da uzmem jagnjeće ispod sača pa sad ne znam kako im je što drugo.
https://www.tripadvisor.com/Restaura...icipality.html
Ambijent najljepši u Raj? Možda zbog lokacije, enterijer nikakav
Hrana im je ok, zlatni prosjek (zato čorba najbolja u CG), a ambijent izvlači lokacija pored same Tare, mimo toga enterijer staromodan totalno.
Možda te ne interesuje ali u Raj imaju i najljepše konobarice.Makar je tako bilo godinama. Nisam bio evo taman godinu.
Hahahaha Tara i konobaricaistina živa
Meni je rečeno da je ovo bogougodan forum, a vi vidim bolje pamtite konobarice nego što ste dobro jeli
U Raju sam bila prije nekoliko godina, nisam nešto bila oduševljena. Od tih mjesta na sjeveru Kozak mi je ostao u sjećanju kao zanimljiv, pravi etno restoran sa sve slikom Njegoša
Bjehu im sjajne priganice i džem od šipurka ili čega već, a ja čak nisam ljubitelj ni priganica ni džemova. Ali mi sad baš treba preporuka za Kolašin. Poznanica koja nije iz CG dolazi pa će bit svuda, između ostalog i u Kolašinu, baš nemam ideju šta da joj predložim gdje da ide. Ja baš dugo nisam ni bila u KL, ostalo mi u pamćenju da je dobar bio burek kod Đeska, ali to je opcija za doručak, a i ne znam ni za to da li se u međuvremenu promijenilo.
Kakve konobarice i Njegoš... ja pamtim ledno pivo, janjetinu i rijeku ispred sebe.
@Lapis Lazuli pomenula si lijep ambijent, znaš kako lijepe konobarice znaju da uljepšaju ambijent. Ihh. A kad pomenu bogougodnost, mislim da ni bog nema nipta protiv lijepih konobarica, ja sam čak mišljena da su one njegovih ruku djelo.
A kad smo kod hrane, nekad im je dobra bila ćuretina sa četiri vrste sira. Da li je i sad ne znam, ali sam dobio želju da je probam opet. Ne zbog konobarica naravno.
Meni se ide u Dubrovnik malo, nisam nikad bio.
Otisao bih rano ujutru, razgledao, jeo, pio i vratio se uvece.
Jednako koliko zgodni i ljubazni konobari, još ako izvuku stolicu, pridrže kaput, redovno dosipaju vino u čaše i dolaze da provjere više puta je li sve u redu uz šarmantne komentare.![]()
Kad se spomenu Dubrovnik, koliko su slatki konobari bili u gradsku kavanu prije koju godinu, mogla bih ih i gledat i slušat stalno
Na kraju ću ispast najgora od svu dEcu, te ću da se smirim.![]()
Last edited by Lapis Lazuli; 10-07-25 at 14:47.
Aooo,a kolko juče si 10 postova pisala o konobarima i počinjala sa:
"Ne znam kakvi ste vi tipovi glede kafane meni je bitno da uspostavim konekciju sa konobarima i šankerima",
Sad kad @extravaganca spomenu njegovu konekciju-drvlje i kamenje.
Inače,extravaganca,furaju li i dalje one ultra uske polo majica majice sa dubokim dekolteom?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Bit će da se ne razumEmo nisam mislila na ravni "seksualnih objekata" nego drugarski i sa empatijom jer sa raznima imaju posla da bi im najradije pljunuli u kafu što se da iz priloženog i vidjeti... ali što bi ti to razumio.![]()
Inače mislila sam na konobare i konobarice u oba roda.Ono uz pivo nešto i za nabosti filosofija najjače da skapira.
Last edited by Bluemoon; 10-07-25 at 15:02.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks