Istina, vala... No je nemoguće ne nasmijati se samom sebi ponekad ;D
A dobro ne treba se time pretjerano..mislim najveći neprijatelj današnjice čovječanstva u tom smislu je AI.
Ono, sve je teže na tjub bilo šta naći a da nije AI (de)generisano.Mislim nama kojima ista ne može zamjeniti čovjeka.![]()
Istina, vala... No je nemoguće ne nasmijati se samom sebi ponekad ;D
U to ime da ti ispričam jednu anegdotu iz sopstvenog života.
Neđe sam došla na ideju da se nešto drugačije radi osoba koja je to trebala da sprovede u djelo mi je bio najveća prečka na ostvarenju istog.Međutim,mene to nije sprječavalo bilo mi je bitno pa sam i ponos progutala jer mi je bilo bitno i kad je vidio da je to odlično fukarski jer sebi pripisao sve zasluge i rekao evo došao sam na ideju..
A mene to apsolutno nije ni dotaklo jer je sproveo to nešto.Apsolutno mi nisu trebale moje zasluge ništa samo da to nešto prođe.
Čovjek nikad po mom mišljenju ne treba da traži bilo kakva priznanja od drugih i to najbitnije je po mom mišljenju velim da nešto učini boljim mjestom.Jer što god činiš nije cilj da ti se drugi dive najveći cilj čovjeka je da podijeli nešto sa drugim.
I sad ne mogu da se otmem stihovima Ujevića.
Najgora je sujeta, a ti, Blue, vidim, ne patiš od toga
Hvala za anegdoticu, imala bih i ja što-šta slično za podijeliti, ali... ne bi bilo originalno.
Nekad mislim da je originalnost precijenjena (ili nemoguća, danas barem).
Nema vode, da se umijem nakon napa.
Pazi,on se grčevito držao zone komfora i da ne naruši ugled sopstvenog položaja morala sam to nekako tako da prihvatim u njegov slučaj da ga je strah da ne izgubi položaj ali mi je bilo bitno da izguram nešto za opšte dobro makar sebi samome isti nakačio stotine medalja na prsa.Jer takvi su ti muškarci.![]()
Last edited by Bluemoon; 08-07-25 at 17:58.
To to
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Neđe u prosjek spavam mjesečno cca par sati ne znam možda zavidim ipak za malo više.
Ozbiljno ja kad vidim ono koliko čoek u prosjek treba da spava ozbiljno se za sebe zabrinem.
Ništa me više ne muči ka insomnija.
Last edited by Bluemoon; 08-07-25 at 20:41.
Boguvala oće li onaj crnožuti ikad više postovati na ovoj temi.
https://youtube.com/shorts/idCY4fv8n...oYa9SZ9NDNaiUz
nothing comes from violence and nothing ever could
Nenaspavan, a nasanjan. Sve kako treba, Blu, neće niko danas u bunarI hobotnice i pešikani na sigurnom
Možda čak i u kuhinju stignem
Volim ovo ovakvo.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kako je prajsles čitati ovu malu zajednicu Rusa te je došla kod nas i pokušava da se prilagodi našem mentalitetu.Kakvih sve tu bisera ima od onog a ne,ne to bi ti u Crnoj Gori bilo samoubistvo.
Počeli su da nas provaljuju lagano.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Пронађите ваш Икигаи.
https://x.com/manly_mentor/status/19...7TsMvbx3g&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Valja li to Myki?
Neshto uvijek izbjegavam da uzmem taj shumsko voće.
...
Franckova kafa je najbolja,svako jutro pochinjem sa njom,Crema Franck,nema preko nje.
Kamillica im je onako,aj moze se reci slolidna,jer sve ove ostale koje sam probao,a jesam sve kojih ima kod nas po trgovinama,su manje vishe slichne.
...
Uzmem je i ja nekad solidna.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks