Ajde da ne otvaram novu temu radi jednog pitanja, ima li neđe da se može ovuda ići rekreativno na box/mma kako bih učio tehnike, naravno bez sparinga i toga jer mi to ne treba ništa u životu, a bih volio da naučim sve što ima veze sa tim?
Radim odgovoran posao i ne isplati mi se da me nagrdi neko stvarno zarad toga što bih da naučim tehnike borilačke vještine i da treniram. Ne trebaju mi medalje krune i poštovanje od svijeta i od ljudi koji to treniraju takođe
A bjj mi je nešto gej iskreno, samo se poluge uče, bih da naučim tehniku udaranja, a naravno osim to kardio koji se radi mi je to brutalno sve izgleda i baš imam želju to sve da probam i da naučim. Od poluga nemam ništa...Nevjerovatno mi je da nema da se plate individualni treninzi i da ne postoji neko ko je kao ja sa istim željama, osjećam se kao žena haha
Ovo ti je box klub Milorada Purica, znam da je drug ranije isao kod njega na solo treninge, to je prije godinu i kusur bilo, ima tu broj pa mozes da se informises.
https://www.facebook.com/share/1ZdkqYySEx/
Živ bio
https://www.mmamania.com/2025/7/6/24...uring-training
“The only breaks I get are when I’m jumping rope,” he added. “One hour, 1500 push-ups, and a ton of time on the rope.”
E mudato!!!
...
Mislish na Ashketa...?
To sam vidio,i ne bih rekao da su bash svi sklekovi ispravni,a ovo je moguce...samo mi ne ide u glavu dje mu je odmor da uhvati dah,ni to no preskache vijachu.
...
Ovaj je oborio rekord
Dosta boksera i mma likova radi one kratke sklekove đe se ne ispravljaju potpuno laktovi i ne spuštaju se grudi do poda, a takvih sklekova svako može duplo više da uradi od striktnih sklekova đe ispravljaš potpuno laktove i grudi spuštaš do poda. Tako da me ne bi čudilo da Evloev radi baš tu lakšu varijantu sklekova.
To je Kinez,Ashketov ortak,back to the basics,chudi me da Ashke nije to uradio,ali ochigledno neki dogovor.
Dok su radili striktno SW bili su mashine pogotovo Ashke,i ne znam shta im bi da pochnu da se pumpaju sa svachim,no njihova stvar.
Ne mogu naci klip ovog Evloeva,dje to radi taj trening,valjalo bi pogledat.
...
To ce vjerovatno biti ovo sto Solid kaze, kratki sklekovi, oni bokserski.
Nisu ni oni laki,naprotiv,mozda ajde u procentima 15-20% lakshi...a samo da brojish do 1,500 pa bi se opuchio,a ne toliko sklekova + vijacha,bez rest time-a.
...
Samo da brojis do 1500 je tesko, ali sa druge strane, ti momci su zivotinje, dan-noc trening godinama, udje se u ritam.
Ne znam shto im je trebao bilo kakav prashak,imali su extra prichu,sve ima na Yt,klipovi od samog pochetka,ali kasnije su pocheli da uvlache u klipove razne likove iz teretana...i valjda su pocheli tada koristit...shta,pojma nemam niti me zanima,ali odmah im se pokazalo i na sami izgled.
Ima lik ako se dobro sjecam zove se Milan Paščan,iz Vojvodine je,prava je mashina bio tada,prije 5,6 g,ako nije i on pocheo u medjuvremenu da sam sebe nagrdi,valjda nije,nisam pratio.
...
Ovo je izgleda svetski rekord sklekova za sat vremena:
![]()
Izgleda da je Askrenu stafiloloka dohvatila bila plucno krilo i pojela ga.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks