Nije on četnik po uvjerenju nego performansu.Ovi što su po uvjerenju ostraščeni najgori su za sebe i svoju familiju.Ovaj vjerovatno u prajvet lajf ćaska đe ima najbolje vino i najbolji škampi ne bakće se time.Do sad bi to o političarima trebalo skapirati.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Dobro je ljudi salio sam se stize mi 50 obavjestenja
Ti si se šalio ima ih koji se ne šale.
Btw i jedan i drugi imaju par sjajnih pjesama, ja često volim da čujem "Vjetre s Dinare" npr... a i "Ptico moja bijeli labude" od ovoga drugog
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Nije prvi put da traži da mu se objasni neka banalna stvar. Zbog čega li mu nije jasna, pitam se...
Na stranu nacionalizam i to ali obojica su u muzičkom smislu treščina.
Nebitno je to kakva je njihova muzika, uticaji na drustvo im se ne mogu porediti. Baja ne bi nikad mogao skupiti ni 10% ovoga u Srbiji.
Imaš pravo možda bi u Crnoj Gori.
Ne bi ni u Crnoj Gori, najveci koncert mu je valjda bio ovo https://www.novosti.rs/scena/poznati...ajisnika-video
15k ljudi
Kako god nije pjevao o pohodu na Cavtat i Dubrovnik stigli su Beograđani nego Nikšićani.Dovoljno.
A istina je to Beograđane nisi mogao regrutovat za to za spas.
U principu htjeli da priznamo ili ne okruzeni smo neprijateljima... za sad smo ispod radara... inace Slovenija raspisuje referendum da izadje iz NATO alijanse. Imaju petlje da kazu eu pa pa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije u pitanju PETLJA no im se ne daje 5% BDP-ja.
A koga će regrutovati ove što nose kroksice sa stikersima i mole boga da ne padne kiša na koncert Thompsona?Ajde ne sprdajte se.
Љевичари се ускурчили, једни хоће савјетодавни референдум о повећању, да контрирају премијеру који је прихватио повећање, онда су им ови премијеровим одговорили са савјетодавним референдумом о чланству у НАТО.
Минвајл су довели војску Словеније на јако ниске гране, ђе су им чак и декларисане снаге добијале негативне оцјене.
Ваљда је тако то кад државу не платиш скупо.
Иначе следећи премијер Јанша каже да за такву одлуку треба 2/3 у скупштини и да народ буде спокојан.
Црна Гора
Last edited by BAR; 06-07-25 at 14:50.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pa i nije bas slucaj ako poredis NDH sa iskljucivo Drazinim cetnicima. ****** su imale sistemski cilj da naprave cistu, Hrvatsku drzavu, po uzoru na Njemacku isticuci Hrvatsku nadmoc nad najprije Srbima i onda svima ostalima, taj ideal je gradjen jako malo, pocetkom 20. vijeka i bas nema neki legitimet (da ne pricam o raznim budalastinama sa kraja 19. vijeka o hrvatskoj drzavi, kraljevima itd).
Sa druge strane, JVuO je bila formalna vojska kralja i po tome imaju legitimitet za borbu protiv komunista(da ne ulazim u to je li to normalno u datoj situaciji - jer smatram da nije). Najprije, pored komunista koji su tih 20 godina pokusavali da uruse kraljev poredak(opet, nebitno je da l su to radili sa pravom ili ne, da l je bilo bolje za drzavu ili ne, kralja to ne interesuje, ne gubi mu se stolica) imamo isto i nase muslimane (najprije u sandzaku) koji su jednim dijelom sporazumno usli u NDH a drugim dijelom svojevoljno radili upravo protiv kralja i kraljevine. Naravno, pitanje muslimana u srpskom/crnogorskom narodu je pitanje kojim se mi bavimo evo 200-250 godina i tim istim pitanjem se bavio i on (opet, ne kazem da je to normalno ili bazirano, samo kazem kako meni to sve izgleda)
Ovo je najkrace moguce sto mogu napisati, ipak je fin dan valja ga iskoristiti![]()
Last edited by JigSaw; 06-07-25 at 15:25.
Поредите државу Хрватску персонализовану кроз Томпсона и вашарског кловна Бају Малог Книнџу је епохална глупост на нивоу поређења нацистичке Хрватске и Равногораца.
Opet ti. I jedni i drugi su ratovali na strani nacista.
Јесу, с тим што су други макар у први мах кренули да се боре против окупатора, па су "схватили" да имају битнијег противника.
Ови први су од свог настанка били слуге окупатора.
Имамо срећу што се усташка власт није осјетила толико у ЦГ (само дио санџака 1941 године) иначе би много јасније правили разлику између ова два покрета који су сарађивали са окупаторима.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ćaciju posni majonez ozbiljno udario na amigdalu.
Čdetnici na forum kategorizovani kao "malo trudni". Nisam znao da se može biti mali zlikovac. I mali kvisling.
Last edited by Gagarin; 06-07-25 at 16:39.
Tko leti, vrijedi...
Neka si ti sveo antifašističku četničku borbu na pojedinačne primjere.
Mistislave, i dalje su se četnici 3 godine i 8 mjeseci od 4 godine ww2 borili na strani nacista.
Mrze ga ustashe jer je srbin
Kad crkva zove, građani plaćaju; Marković troši novac iz budžeta na putovanja koja nijesu vezana sa njegovim dužnostima
https://www.vijesti.me/vijesti/76558...vim-duznostima
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks