Kubica razjebao tvornicki Ferrari u Le Mans. Popravio mi je dan i pobjedom i voznjom.
Kubica razjebao tvornicki Ferrari u Le Mans. Popravio mi je dan i pobjedom i voznjom.
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo sam dosao da kazem opet, po ko zna koji put...ova dvojica sa sk sad sa arene, kao da su sa marsa pali...
Koliko oni lupaju majko mila
Aoooooo.![]()
Mercedes Benz.![]()
Rasel je smece britansko i to je to. Kako je naglo zakocio da bi ga Hermann prosao pod SC-om.
Noris je dalabu i nikad nece biti sampion.
Momak je stvarno glupan
Sta ti je sudbina, piastri se nadao da ce u alpinu i sta se sve izdesava posle dvije godine sampionat ce da uzme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj bolid McLarena je nenormalno brz, a uz to cuva gume. Juce ruki odvozio najbolje vrijeme nakon 2-3 kruga.
Ako ne budu 1-2 sjutra onda…
Ovo juce je demonstracija moci bila. Najveci razmak u odnosu na 2gog u kvalfikacijama.
![]()
Last edited by hercules; 29-06-25 at 14:09.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I to ovdje gdje krug traje 64 sekunde.
Koja smor od trke
Šteta što Max ispade
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Trka dobra zahvaljujuci borbi unutar McLarena.
Kakav je ovo bolid. Najjaca stvar je sto pritiskaju kao ludi a gume ne cuju. Rotacija bolida je isto nevidjena
Najveca sprdnja od tima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forsiraju britansku pickicu, jer on sam nije sposoban za to.
Ovdje vidis sta je RBR bez Hermana.
Max bi mogao u Merc a Djordj u AM.
Srazmjerno ovogodišnjim rezultatima Mercedesa i vještinama najboljeg na svijet...za očekivati je da ima 19 pobjeda,3 druga mjesta i 2 dnf samo zato što će ga izbačiti sa staze ljubomorni drugi vozači
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Izgleda da bas napreduju pregovori Max-a i Merca, valjda Russel je zelio visegodisnji ugovor, a dobio je ponudu za '26 + potencijalno '27.
Kraj karijere za Colapinta?
Kako ih pospremi covjek. Najbolje kvalifikacije ove godine. U 200 hiljaditinki 6 vozaca.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks