Da greska sad vidim da sam napisao bg umjesto gb. Sad bas pogledah kod sebe u app ali vidjeh da nema vise ni tih mogucnosti
Samo za ove ponudjene opcije i nagradne igre
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Dobih ja svasta nesto, razmjenom poena.
Cini mi se par puta multicom vaucer, sportvision jednom, kisobran, ranac, peskire za plazu.
Dobio sam i nacose u cineplexx ali propadaju jer ih necu iskoristitijednom mi je isto propao toceni pepsi u cineplexx
Karte za film sam dobio isto...
Team vjecitih 100 srca, jednom je zabagovala app kad je na nesto drugo stalo![]()
Last edited by Echelonica; 31-08-25 at 08:27.
Meni je najbolje bilo zamjena poena za Ananas vaučer. Dobiješ vaučer od 20e i trošiš ga
Kupio sto, vitrinu, krevet, dušeke... Sada sam došao na 6000 poena
Poslato sa pisaće mašine Fold 7
........... Ż\_(ツ )_/Ż............
Oni više nemaju zamjenu poena/srcadi ni za svoje usluge,tipa dodatak GB,minuta,popust pri kupovini telefona,slušalica kod njih...
To govori koliko je zamajavanje sa tim srcima.
Imam ih preko 14.000
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Pukla mreza?
Danas su imali prekid instalacija nedje u Radanovice,sve je puklo bilo mobilna mreza, fiksna telefonija i internet.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Jel imao ko uvecan racun za Magentu? U sklopu stavke usluge su dodali oko 10e za troskove poziva koji su u Magenti besplatni. Ovo je drugi mjesec da tako obracunavaju..
https://ibb.co/twtzXHRJ
https://i.ibb.co/bjZFJ6tK/Screenshot...sung-Notes.jpg
Last edited by Echelonica; 14-09-25 at 17:10.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da, to je to, hvala![]()
Jel ovo umro telekom 4g
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Skoro 12k fEnova keti peri, sta je ovo
nothing comes from violence and nothing ever could
Danas imamo 440 učešnika (za sada)
Biće opet 10 hiljada...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ovi ga ne objavise
Objavise na sajt. Iz Pljevalja neko
e taj je sig najjaci fEn ahahahaha
Od juče mi piše da telekom ne podržava RCS poruke. Da li je još nekome tako? Samo odjednom iskocilo u podešavanja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks