I taj što ima zašto bi baš u Petrovcu investirao.
Ko ima 120 000 u kesu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I taj što ima zašto bi baš u Petrovcu investirao.
Đe se može naći ovaj PUP 2040? Imam poteškoće da ga nađem
Zvah i ja za Petrovac pa da vidimo, ne javi se.
PUP sam ja nasla za HN na sajtu vlade pogledaj.
Vidi, obale je sve manje
Ovaj stan je blizu mora i ima lijep pogled
Ukoliko ima i parking to je to
Vazda ce bit mjesta u PG za jos jednu zgradu
Ja nedje i planiram da ako zdravlje posluzi na ovakva mjesta provodim finale
Troje ga je zvalo za sve ista prica zvace posle
Nema od ovoga nista
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikome se ne javise na kraju?
Javio se i kao moze da se dodje da se vidi sve je ok, posle par sati drugoj osobi je rekao da je stan prodat, prvi koji je dosao je ostavio kaparu
Znaci kupio ga ko je imao gotovinu....
Kupio ga je ko je dosao prvi i dao kaparu
Pa sta ce dalje da li ima gotovimu ili ce kredit ne znamo
Stanovi koji su dosta ispod trenutnih trzisnih cijena (a sve je ok) nestanu u roku od par sati. Em se pojave jednom svake prestupne godine...
Upravo se vratismo na pricu od prije par stranica ranije.
Ja mu poslah sa Američkog broja poruku za stan, na eng. Samo me lagano iskulirao. Pregledao poruku i ništa...
Znaci stan je ipak postojao?![]()
Evo mi je odgovorio:
Hello
This apartment is no longer available
Evo ako je ko sumnjao, odma da znate da ga ja nisam kupio![]()
nije ga niko kupio,patka i mutljavina
Mi smo ga juce odmah zvali, rekao je dsa su tu ljudi koji gledaju stan i danas nam je rekao da je prodat ali kao javice nam ako ne skupe ostatak novca. Po meni nesto nije ok, kaze stranci su pa prodaju ali i da je sve tako pa mogao ga je on ladno prodati 150 000 i da bude ista guzva.
Posliej kad budem imala vremena pogledacu geoportal i papire, nesto mi ej sumnjivo i dalje.
A kakvi ljudi ne ložite se, zašto bi iko prodavao ispod 1500e/m2 stan (kad se uračuna i garaža) đe je prosječan kvadrat oko 2500 EUR ? Ako je frka za pare stavi ga 2000 i opet će proći isti dan, ali ovdje jednostavno to nije slučaj jer kome je frka za pare ne prodaje isti preko agencija i odriče se dodatnih 3-5% na ionako nisku cijenu kvadrata.
Stan perfektan, pogled na more, zgrada ima lift, lokacija bomba, papiri čisti, nemojte da se zajebavamo.
Ovo je klasična mamac ponuda agenata, ima dosta razloga zašto ovo rade ali osnovni su prikupljanje lidova, pratilaca, lajkova, ovakve ponude te jednostavno tjeraju da zapratiš njihov profil i da se nadaš da će imati još ovakvih ponuda. Viđeno xy puta do sada, btw svi vi koji ste zvali ste im uteftereni kao potencijalni klijenti pa se nemojte čudit ako vas zovnu ili puste poruku o nekoj "sličnoj" ponudi...![]()
Last edited by BiTrAtE; 04-07-25 at 11:16.
Zgrada ima neku hipoteku i zgrada nije 6 spratova nego 3 sprata, ne znam zasto je napisao 6
Prodao bi ga ladno i za 200 000. Stan se vodi na nekog Rusa.
Ihh... mogu biti i bacene pare lagano...
Lako se to provjeri u katstar. Ali i dlaje mislim da je navlakusa iako stan i zgrada postoje
mozda je na terenu 6, a u papirima 3 - ne bi bilo prvi put
sto dovodi u pitanje da li ce se ikada legalizovati i da li je gradjena kako treba ili ce medju prvima da se srusi kad zaljulja... ima i toga
ima po pg koliko oces "nelegalnih" zgrada, stanovi su kad se pojave po 300-500 eura jeftiniji od ostatka naselja
Nikada mi nije bilo jasno ko kupuje takve stanove koji su u nelegalizovanim zgradama.
Ima dozvola sve ali je hipoteka izgleda radi neplacenih komunalija. Nema ni uzivo 6 spratova, ne znam zasto je covjek tako napisoa haha
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks