Sinner je čoek koji je trebao da popije godinu dana suspenzije. krili su da je pozitivan na doping. Simoni Halep su uništili karijeru, zna se kako je Sharapova prošla. italijanski lobi je ovoga spasio kazne. na stranu teniski kvaliteti koji su vidljivi i svakom je jasno da je momak mašina. ali, vazda i uvijek treba znati šta je uradio. i da zato nikad neće biti kao Carlos.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To je ogromna mrlja čak je i jedan lošije rangirani italijanski teniser za istu kremicu popio 2 godine.
Mislim da su njemu ITF & WADA svjesno spasili karijeru i da nije tu nekog lobiranja bilo jer - pare. Prethodna velika trojka je ugašena a ni u najavi nema nekog super-igrača liše ove dvojice danas tako da im ne bi odgovaralo potencijalno da ugase karijeru kao što su to prethodno već radili Halep & Šarapovoj...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
gurali su i talijani sigurno, ne ide to baš tako lako. način na koji je sve skrivano pa rečeno pa onda farsa da rizikuje godinu suspenzije, sve je to dio igranke. da ispliva takva stvar nakon par mjeseci je smiješno. za Novaka bi tražili suspenziju i oduzimanje trofeja, siguran sam da bi i Carlos popio neku kaznu da je on muljao. ovaj je izigrava žrtvu što ga čini dodatno gadnim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zato što ima svega 23 godine, mlada je to krava muzara. Đokoviću nešto slično sad da se desi bi prošao kao Lance Amstrong, ubijeđen sam.
Sve u svemu, brutalan tenis su odigrali. Novak već nema snage da se nosi sa njima na ovom nivou, ali dosta ih je mlatio redom sve godinama.
Samo nek je odvratni drogoš pukao.
Jasno je da su Sinera pogurali mimo svih drugih, tako da će do kraja karijere morati da se nosi sa nekim neprijatnim epitetima, i to sa pravom.
Karlitos bez sumnje bolji igrac ali i gluplji.
Karlitos ce bez potrebe pokloniti vise poena od Sinera. Zamalo ga kostalo titule.
Da je Djokovic prelomio u glavi i uzeo jedan od prva dva seta, dobio bi mec.
Danas sam zaboravio na Rafu i Djokovica.
Zabolje me za doping, mislim da sam odgledao najbolje finale GS ikad.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Na hardu su pata-pata.
Ali ne mogu se otet utisku da je Sinerova igra vec veoma zrela, dok Karlitos i dalje radi nezrele stvari.
Siner prospe 3 riterna na bitnom poenu u cijelom mecu, Karlitos to uradi 13 puta.
Tolike mikronijanse i nezrela igra, da je prvi u istoriji koji je dobio pet finala slemova, bez poraza. Alkaraz je sirovi talenat, pritom je i fizički jak i vrlo temperamentan, sasvim je normalno da u ranoj fazi karijere radi neke nezrele stvari, ali ih debelo kompenzuje na drugoj strani.
Evo počeo WB.Malo neobično bez linijskih sudija.Takođe,pitanje,čujete li i vi prije servisa i tokom poena neki pozadinski zvuk,nešto slično žamoru ili kao da su mikrofoni blizu nekih aparata,ventilatora,ko zna čega?Znači nema one mrve tišine prilikom pripreme za servis.
A možda su se i meni neki postanari uselili u vugla
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ispadoše Medvedev/Rune i Cicipas.
Za dlaku se izvuče i Alkaraz.
Гудбај Зверев.
Ноле малаксао. Баш лоше изгледа.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pokaza li ovo Nole pumpanje😅
žvalastan na aparate
Ето тако. Ова наказа имала мелтдаун од неколико твитова.
https://x.com/karlinbich/status/1940...p8pRQy37g&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks