Bartender ili espreso martini?![]()
Bartender ili espreso martini?![]()
U takvom sam modu.
Kravata suvišna trakice na rukavima sexy.Ne volim kravate ne znam koji to fešn lik izmisli za muškarce.
https://youtube.com/shorts/HC16i9-_t...5CjsJKa8iHBWt3
Last edited by Bluemoon; 01-07-25 at 22:23.
...a kako je tek sexy ova crna košulja i jasno da kravati ođe nema mjesta.
Evo me gore no outline sa džejlom dosta za noćas.![]()
Nista posebno
Vruce u BG, izgubio sam trece naocare u tri mjeseca
Ovog puta prije nedelju dana u Plav kad su nas vratili sa hridskog stavio oh na kola da se presvucem i nedje u murino sam se sjetio dje su
Tek rekoh ajde da odem u izipizi jer za nekog tako odgovornog i one su premikum a manje bole kad se gube
Udjem u Galeriju posle pola h nadjem, nastav dalje i vidim Cineplexx, pocinje film F1 u neku kao IMAX salu sa super specijalnim efektima tek rekoh ajd vruce je nema sta, bolje da camim tu nego da se przim po Vracaru
Odgledam film zovem taksi nista, cargo nista, yandex nista i rekoh aj polako pjehe
Upade mi u oko u sav onaj beton pise PUB i to lijepo izgledase unutra
Sve stranci i neka dobra mjuza te sjedoh i popih par komata
Interesantno ime Harat’s nije tipa harts kao mjesto u skotskoj
Eto fino se ispisah
P.S
I nakon sat ipo ne nadjoh taksi vec pjeske
Nije se moglo pobjec od sudbine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 02-07-25 at 09:28.
Izgleda kul ukucah na tripadvisor da vidim recenzije stranacaod vas naših đavo popio od recenzija pričate vaše muke sa naočarima.
![]()
Šalim se.Vala ja nemam ništa što je u vrijednosti da bi i trepnula da izgubim upravo iz toga razloga.
@kaemSe počeo si romane da pišeš kao Blue.
Pa vi postajete isti. Postajete jedno. Pa ovo su predivni trenuci kojima svjedočimo uživo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Čekamo Kaemse da sjedne u voz i pokvari ga.Do tad razlike su tu,minorne ali postoje
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kako ste iskvareni ka pivo na sunce.Ajde ne pomamljujte na ovu vrućinu i ovo doba dana đe i uđoh na temu ali sam uživala čitajući kaemsea sve sam zamislila.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ništa dok se neđe svi zajedno ne opjanite![]()
#fakenews
To cemo sigurno nedje
Pomirenje na sve strane moj @extravaganca
Sent from my iPhone using Tapatalk
To kad extra otvori kafanu da ne rizikujemo u tuđu kuću.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Siguran sam da bi se u kafani dobro slagali.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam kakvi ste vi tipovi glede kafane meni je bitno da uspostavim konekciju sa konobarima i šankerima i kafana je moja.Oni su jedina stvarnost.
Sve ostalo je igranje uloga.Svako igra neku ulogu u malim krugovima.
Nego.
Ako ste primjetili u seriji friends jedino su oni imali dnevnu sobu.Zanimljiva scena.
Sirup od zove+gazirana led ledeni San Pellegrino=ORGAZAM!!!
...
Jedina stvarnost kod konobara,sa nekoliko ih se družim i privatno,je da 90% gostiju ne mogu smislit...nekim danima ide to na 100%.Tako da ako ko glumi i igra uloge u kafani to su konobari.Šankeri...pa ne znam ih privatno tako da ne mogu ništa reć'.
Ajdeee ne no su ljubazni iz ljubavi čiste.Aliii,glavni trik pridobiti konobara leži u tome.
- I opet su ti došli oni isti pacijenti za isti sto?
- Ne pitaj.
- Lagano ti kad stigneš.
Konobari igraju uloge radi profesionalnosti.Gosti šalju loš vajb jer misle da ih posjeduju ne na ljudskoj nego novčanoj ravni,platio sam ima full da me služiš.Negativan vajb se prenosi na glavni štab đe ako gost traži sad i odmah konobar prenosi na šankera iako drži liniju kolegijalnosti jer gost je gost kolega je kolega.Bartender je u svemu specifičan a ulaže ogroman napor i vještinu.Gosti su gosti,ali ako oćeš da se osjećaš potpuno opušteno na bilo kom mjestu dobar odnos sa cijelim ovim krugom đe od 90% kako ti reče da ti rekoše da trpe teror a istina je jer ja to posmatram,a nekad i 100% ide ono be in his/her šuz barem mislima kad god mi priđe konobar.
I pamte oni to vrlo dobro pa kad dobiješ te ljude na neko mjesto onda to jeste mjesto tvoje.I to im znači od ne znam kakvog bakšiša naročito što ih ima da im ga bace ka paščadima.
Izvinjavam se ali neka spika koja se tiče svega u životu.
Kako je postalo komplikovano ući u kafanu...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Tebi nije.Ti sletiš tamo ko mušica.
Hmmmmm jeste ovo primjetili vodka martini,shaken,not stirred.
Last edited by Bluemoon; 02-07-25 at 18:36.
...i nije vam lijepo ono baš vi nije lijepo što ste se nadovezali na post KaemSea đe sve ono ispisa da se nešto ka' mu ono na sprdnju bacite i to.Ispišite i vi nekad tako nešto namjesto kurčenja.
Toliko.
Last edited by Bluemoon; 02-07-25 at 19:04.
Mislim da će Kaemse od sad još kraće pisat no što je prije.Ono telegrafski:
Beograd.pivo.stranci.prijatna atmosfera.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks