Znaju svi.
Što bi Leonard Cohen rekao everybody knows...ali ne treba se spuštati na te grane.![]()
Cudno in4s ni borba nikakav tekst da izbace. Zasto zaboga... nemoguce da trovaci nemaju neku ekskluzivu i da je ne koriste jer ne odgovara.
Jedino bazdi***** rece da je ovo napad na vjerujuce Srbe jutros na jutarnji.
Last edited by hercules; 01-07-25 at 22:38.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Znaju svi.
Što bi Leonard Cohen rekao everybody knows...ali ne treba se spuštati na te grane.![]()
https://novski.me/ekolosko-drustvo-b...h-veb-sajtova/
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Đe sa Mađarskom druže.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Evo jedna lijepa vijest za sve građane dozvoljen je opet uvoz piletine iz Brazila.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Duboka sućut svima kojima je gdja Tomovic-Radonjic pokvarila radnu sedmicu san samim tim sto nije iz Cetinja,a i ne pripada raznim komitskim strukturama.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-me-za-vodovod
evo i dariJo sveleusrdno moli da ćutimo i pu$imo jer je muka obmanut i nezna više ni šta potpisuje
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Apsolutno nam nema popravke, podijeljeno i zatrovano društvo.
Tako je od pamtivjeka koliko samo ima braće u CG da ne zbore godinama a da ih pitaš zašto ne bi znali.
I to u istoj kući žive te im je otac ostavio u amanet.Kako neće onda internet bumom fejsa isti se iskoristiti u neke glupe svrhe nego se lijepo naprave ostrvca četnika,komita,srba,crnogoraca i nedobog da kritikuješ nešto u tabor đe te smjeste.Meni je sad sve to presmiješno jer distanca je majka kad gledaš sa strane ali bivalo mi je zlo jer neke ljude više ne prepoznajem od količine ostrašćenosti same njih pojede.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ek-na-sat-i-po
Nakon nekoliko češćih polazaka, podgorički gradski autobusi od 10 časova ujutro saobraćaju na sat vremena, a od 16. jula biće još rjeđi, proizilazi iz ljetnjeg reda vožnje, objavljenog na sajtu lokalnog preduzeća “Putevi”.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Nije taj sa Gradske ništa slagao, samo je promašio koji su političari i mediji u pitanju. I za terorizam.
A kad bi se više koncentrisali, sa muške strane velim, na žene i razne vrste plovila i vanbrodske motore… Pa čitav dan o tome uz more i jezero, uz pivo i posvadjaš se oko toga koja je propela bolja i ismiješ se usput… Predaniš tako i muka ti se na kraj svom imenu vratiti a ne naciji. I onda vidiš sto pored safra ko je bolji srbi il crnogorci svadja. Jer zamisli da nisi ni srbin ni crnogorac… Postojiš li uopšte, pitaju se mnogi izgleda. I onda biraju da budu ovo ili ono. A davno je rečeno u birača nema… Ne moš da ih ne žališ, ne zbog “birača”, već eto tako žao ti bude. Al opet žal brzo prodje uz priču na teme gore navedene.
γνῶθι σαὐτόν
Lako se to rješava u kafani moj sistem je par tema tipa meduze/komarci/kitovi i slično u detalje sa uvodom a jeste vi znali da... đe im više na um ne padne da mi kvare ugođaj.Šalu na stranu vazda u stvari treba obrnuti na zajebanciju.To za pojedinca a društvu kolektivno na ovu temu nema pomoći.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
https://www.vijesti.me/v/764970?utm_..._share_counter
Jbt zivot, pa ko zna koliko ovakvih kriminalaca seta medju nama jer se desila neka "greska" pa veli "slucajno" pusten malo doma, a treba da guli 20godina za dvostruko ubistvo..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Mogli su slobodno trinaestojulsku nagradu dat' i Milutinu Micovicu kad su je vec dali Beciru Vukovicu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ugledna ljaljašica, sada i konzulka u borbi protiv terorizma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Sada se brišu statusu na Facebook, da se kome ne zamjere od svojih...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ako je tako ladno im je loša obavještajna služba.A kome ode obavještajna služba to je krah sistema.
Jer,živimo u svijetu informacija.
Last edited by Bluemoon; 02-07-25 at 18:43.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks