Jer je prije ovoga vec usla i probila rampu …
Je li ona politicarka?
Prema tome, šta da ti kažem?
Napravila je manevar kao da bi da se okrene i pobjegne....
@TAKUMI , Ima tih Jelena Radonjić više, ko će znat
Sizofrenija
Tako djeluje....
Kao što rekoh već, puno je bolesnoga naroda...
Ko zna što je trpjela od tih njenih u spc, obzirom da je pripadnica njihova...odašiljač nije svakome isti
Last edited by Alba; 30-06-25 at 23:31. Reason: dopis
Zlatilo se doba prije interneta.
Desila se tragedija puštite se pretpostavki degutantno je.
Last edited by Bluemoon; 01-07-25 at 00:17.
JUce sam isla u Bjelopavlice i vidjeh oba auta iz ovog udesa. Katastrofa!!!
Pasat prepolovljne, nagrdjen, motor je 20 metara ispred asuta, Audi kotorksi isto pored puta, on je valjda prepolovio pasata.
Nek rece da momak koji je stradao nije kriv
Inace, tamo nema rasvjete, sinoc kad smo se vracali, skretanje uzas, jedva skrenuh jer kad su vam farovi u lice a ocete da skrenete, ne vidite na Marezu dje skrecete. Pretpostavljam da je to od neki dan kad se onaj zabio u stub rasvjete, prije 15ak dana. I niko nista....
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...enta-kod-hrama
Iliti 'cuti i pu$i'.kad smo vec i za bratanica...
vazda znas da nema "povezanih" kad se suzdrzavamo od komentara i cuvamo ugled nekome
- banane sa heroinom
- narkomani ubice kroz crveno
- tuzilacki savjet
- bratanici
...
- ovo
da se razumijemo, ne vidim nikad potrebu da dijelimo snimke dje iko strada da bi hranili svoju radoznalost niti da zatucamo u kamen ljude po komentarima po portalima za bilo sta, ali kad god nas pozovu da ne izlazimo na proteste / ne komentarisemo / se uzdrzimo od ______ - me niko ne moze ubijediti da neko ne brani neki tudji interes, a ne onoga ko je na oko direktno afektiran
Specifične veli okolnosti, po ure divljala okolo, zaždila u ljude i krenula da bježi rikvercom no srećom bi žardinjera tu. LSD ili nije u Dobroti ka što bi trebalo da bude ?
Zanima me samo kolko je policiji trebalo da dodje sa obzirom da je divljala skoro pola sata, nemoguce da ih niko nije zvao i prijavio a desavalo se ni kilometar od UP
Mozda ce sad uvesti ka na Cetinje 2 policajca ispred...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
pa da u njih zaždije,ionako ih nema
ja mislim da je šaranović potpuno u pravu,treba da ćutimo i pu$imo
Pa jel scela da pričesti auto
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ALi kojom je brzinom pokušala da uteče, valjda je imala vizuru sebe kao supermenke....i tu postade "dezorjentisana"....tj ubivena od droge. Da je sreće, svi redom na test na drogu, no to bi ove oslobodioce koštalo, ...
Završiće ona u Dobrotu, no tamo su takvi kao ona slobodnjaci, šetaju gradom najnormalnije. Iz dva puta su me napali na plaži ti slobodnjaci....
Ipak, ajde velim, sreća da nije čije dijete ubila....
Last edited by Alba; 01-07-25 at 11:16. Reason: dopis
Cetinjanka Jelena Radonjić: Nemam apsolutno nikakve veze sa nemilim događajem ispred hrama u Podgorici
https://www.cdm.me/hronika/cetinjank...a-u-podgorici/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko je objavio da je ona u pitanju? Da li se opet nešto zataškava?
Evo na Vijesti prikazali privodjenje ove žene koja je napravila upad sinoć...
Stvarno izgleda kao da joj nije dobro,,,,žalosti
Svi smo po malo za psihijatra, greote ove žene, izgleda kao da je velika muka na nju...
Last edited by Alba; 01-07-25 at 17:34. Reason: dopis
Nedaj boze da je turkinja autom udarila neku Jelenu. Da se ornute uloge bile. Samo razmisljam...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks