Sedam godina sam zarađivao za hljeb vozeći kamion, na kojim lokacijama su me preticali, šta sam sve vidio na CG drumovima, mogao bih posebnu knjigu ispisati. Elem, na Meterizima tada ginu tri momka od po 18-19 god., jedan od njih je bio blizak tadašnjem načelniku saobraćajne policije. Poslije tog događaja nije bilo selektivnog kažnjavanja, nije se mogla veza ni za sitniji ni za krupniji prekršaj. U tih nekoliko godina (dok je takav režim bio na snazi) dobrano se smanjio broj poginulih, a u tih par godina mogu na prsti jedne ruke nabrojati da me je neko pretekao na punoj liniji. Dakle, neselektivna primjena zakona je rješenje, ,,samo" to, ništa više.
Sent from my Motorola 8400
Je li ovo lift off oversteer?
https://www.instagram.com/reel/DLKZa...FwaWk3MGZtdw==
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ko-povrijedjen
20 godina, tuga.
Za jad joj je dao auto da vozi, pa ko je god....
Ove tuge...
Da, ima njen stori kako juri…
Čuh neki paklen udes bio kod Roštiljijade put CT ?
nothing comes from violence and nothing ever could
Fak, 1.33 ispod haube.
Baš gadan udes na skretanje za Marezu.
Kolona sve blokirano... izgleda da ima poginulih...
Izgleda je ludovala Moskovskom prvo pa onda po Bloku i na kraju se zakucala u stepenice Hrama, probila rampu. Naroda masu onamo svaku noć, ja sam isto često s djecom onamo u onaj lokal, paaakao. Dakle definitivno nije da je pozlilo nekome ili nestručna vožnja, no ko zna što je tu bilo, ne vjerujem ni da je alkohol no neki slom živaca ili ko će ga znat... Našli su je đe vrišti u kola, uglavnom užas.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 30-06-25 at 22:04.
Ne bi mi se vadila iz Spuža, jeba joj pas mater.
Neko je prelagano znao da će da uleti, neko je snimao i znao da baš nju treba neko da snima...https://streamable.com/ob631p
Usled ko zna čega, moguće dobro navučena na nešto.....
Po vožnji ne bih rekla da je neuravnotežena, apsolutno ima sinhronizovane pokrete.....
Ali pod uticajem nečega, ima potrebu za izduv, za uništenjem, nečega, nekoga, da privuče pažnju...
Na žalost, mlada žena....ovo je katastrofa...na pomisao da tu prolazi neko sa djecom, naježim se.
Još nešto, što pomenu čovjek, ovaj čovjek, dal je primijetio već nenormalno motanje oko ovog objekta ili što je...ali da baš snimi ovako, da je čeka da napravi polukrug, čudno do zla boga...
Sreća da nije ubila nekoga...dotakli smo samo dno....
Ma kakvi, nego su je već snimali...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako li god bilo,,,,ovi opijati uništiše narod, bezpovratno....
A ima i onih koji kod psihijatrra neće jer je "sramota"....
Ovo je posledica droge/uzimanja bilo kakvih ozbiljnijih ljekova po divljih apoteka koje sve izdaju bez recepta. Ne pitajte kako znam.
Bez namjere da ulazim u ovaj slučaj ali ovi sa bijesnim autima samo nek su zdravo.
Onaj potez prema Katoličkog Crkvi zalete sa ka da su na pistu a kad se približavaš istoj tamo par pješačkih još ti sviraju što smanjiš brzinu na ograničenje,mašu rukama ka avetni.Samo puštit budalu da prođe a nagledah se na tom potezu svačega.Došlo doba da prihvatiš stoički da si okružen podivljalim idiotima i otvoriš četvoro očiju nema druge.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks