Zna li ko radi li onaj mini zoo u vranice vise?
Preporučite apk za android, wifi free šifre, kao instabridge ali da ne smara previše...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Zna li ko radi li onaj mini zoo u vranice vise?
Ne. Niti ce raditi vise. A zasto nemam pojma.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Steta, bas je bilo fino za provesti sa djecom popodne tamo
Đe reće što je mnogo mnogo je. Kod Miška na Bojanu, nas četvoro, 4 čorbe uz koje dođe marinada i hleb (kuver 8x1,20e), 5 šljiva, mislim da je bila i boca 0,7 vode, 5 kolača, 100e. Nešto malo ispod, ali sam zaokružio. E mnogo jada. A najskuplja je bila šljiva, Pevac 10ka 6,80e. E rekao sam ko me više vidi da naručim šljivu po lokala, osim domaću neku koja je euroidvades, nek me pljune.
Nego da pitam nešto
Znate li nekog da prodaje prirodni kamen za zidanje?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bez greške.
https://www.niksickikamen.com/index.php/o-nama
_______
K9 je odličan kad već neko gore pomenu.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
A daleko su mi. Podgorica...
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Da li pričate o dekorativnom kamenu ili kamenu za zidanje? Ograda itd
Imaš gore na sajtu što sam postavila proizvodni program.
Ma kakvi. Nemam ti problema sa tim. Već me nenormalno nervira cijena šljive. Sramotno je postalo kako se gađaju sa cijenama šljive što po kafanam, što po šrodavnicama. Ne možeš u diskont kupiti bocu (0,7l) šljive ispod 30 eura. Sramotno. Bojkot!
Pa pekao sam prošle godine, nego se ne sjećaš.I ta koja je ispala 5e po litru nije mnogo gora od ovih što je 7e čaša. Od litre glava ne boli, što je najbitnije
Naravno da se sjećam zato i velim.Bliži se sezona šljive rezerviši đe ima dok si na vrijeme.
A okle, to kod mene brzo prolazi.
@Bluemoon sjećaš znači
U pravu si da znaš, već bi trebalo gledati đe da se uzme dobra, a ne kao prošle godine kad je bilo zelene.
Otprilike,da.
Imaš možda nekog?
Imaš ih od Župe Nikšićke preko Morače do Bijelog Polja i Berana no ovo je složit ćeš se ipak više za PM mogu samo da ti dam smjernice i to ali ne dajem nikad preporuke no osnovno pravilo je na licu mjesta.Naročito kod utovara.![]()
Nije tema, ali me sjeci na strai (glupi) vic
Dosao coek kod doktora na pregled i ovaj ga pretresao od glave do trave, ciroza jetre, gleda ga i kaze
Doktor: Bome, meni se cini da ste vi popili sto ste imali
Pacijent: Jesam doktore, ali ostalo je kod brata jos 150 litara
![]()
![]()
Ako vam treba bas dobra sljiva, javite da vas spojim direktno sa proizvodjacemOko 15e je litar
Ili ako ocete mogu i ja da vam se ugradim na cijenu i prodajem po 30eura
https://www.instagram.com/p/CXPL7j1tAUG/?img_index=4
Nije iskljuceno da je nijeste po BD i slicno placali 5-6-7 eura na casicu
A sad ispovijest, ja ne pijem, i ovo mi je kumovska kuca, ali ko god je kod nas u kucu probao ili je dobio na poklon se odusevio istom... rade je uz dodatak suvih sljiva, ima boju brendija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks