Ne pada Vucko bez 5-og oktobra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
5 oktobra je cijeli kolektivni Zapad bio da se Milosevic obara a to nije slucaj sa Vucicem tako da ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ahahahha ne znam što imam neobičan osjećaj da su organizatori EXIT-a obični foliranti.
https://www.mojnovisad.com/vesti/exi...a-id70232.html
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ako neko ima vremena i volje volio bih da mi objasni sta se desavalo sa protestima posle onog najveceg 15.3., posto nisam bas pratio cijelu stvar?
Protesti kao da su (maltene) stali, ili je to moj utisak jer nisam precerano upucen...Jesu li studenti zapali u neku bezidejnost, frakcionasenje, sta se uopste desava iza zavjese?
Pripremaju li neki pokret/stranku za neke eventualno prijevremene izbore, dje su profesori u svemu tome, koji su aktuelni politicki zahtjevi, sta je sa stranim uticajem, opozicijom?
Uglavno ako neko moze u par recenica ono sustinsko...
Last edited by Platinum; 16-06-25 at 08:05.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Nema ti ođe nikog.Svi su ti pošli na utakmicu ISR-IRA
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kakav spot
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
https://www.b92.net/info/drustvo/141...srbijavoz/vest
Kakav diktator
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ministarka Vujović za Antenu M: Marunović će napustiti Srbiju, Gospoda Glembajevi večeras ipak u Beogradu...
Iskreno jes da je baljeg ali je nasa baljeg ... ocekivao sam da ce da ga povezu sa drzavnim udarom dje su nasli samostrel a mozda i da je postavljao bombe po šinama...
Ipak demonstracija moci je uspjesna...
Ili da će da ga povežu sa rušenjem general štaba i savskog mosta i hotela Jugoslavije.Oh vejt.![]()
Kako je krenulo do sjutra ce biti dojava da su bombe i na svim saobracajnicama pa se Vucko sve zaustaviti, legenda![]()
Kakvo saopstenje svaka cast![]()
MKM: Sa zabrinutošću smo primili informaciju o privođenju Marunovića, pružićemo mu svu potrebnu podršku
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...trebnu-podrsku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Njemu ništa nije bilo (nije da podržavam taj debilizam) ali Rusima koje su prošpijali ista BIA Moskvi jeste.
Uostalom Marunović malo više se bavi u zadnje vrijeme politikom ka i Matija Bećković i to.Javna je ličnost a to nosi i neke težine sa sobom a on koliko se meni čini baš je svašta zborio o Srbiji.
Еееее, рахметли б92.
Prvi put u istoriji Srbije: Organizatori ilegalnog skupa za Vidovdan unapred najavljuju nasilje
U subotu, 28. juna, biće održana dva skupa - jedan od strane studenata koji žele da uče, drugi od strane nasilnih blokadera čiji je cilj uništenje Srbije.
https://www.b92.net/info/politika/14...u-nasilje/vest
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne pamtim kad je Srbija upala u ovoliko srednjovjekovno loodilo eeejŠto je ovo kakav Car Lazar.
Doduše ni ođe nije ništa bolje.
Evo na Kosovo posra se Kurti na njih... uhapsise nekoh turistu Ceha sto se.slikao na spomenik))
Čeh nastradao a ne zna jadan ni što ga snašlo garant.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ispratih malo ove današnje proteste te za dnevnik mogu samo da izjavim, u ime čitavog regiona, pravićemo Vučića od blata, ovi su luđi od njega![]()
Marunovic bi u zatvor zavrsio u svakoj drzavi svijeta da pise za istu kako pise za Srbiju i Srbe al izgleda samo Srbija ne smije da zatvara![]()
Misliš - neće?
Ili ne misliš, n'o baš tako kako si rekao?
Pa i Matija Bećković što zbori za Crnu Goru što ćeš 1:1.
Inače, valjda mu je zabranjen ulazak u SRB godinu dana.. Režiseru našem.
Dobro je prošao, sve u svemu.
Nije mali znao je da neće biti drugačije.Mogao je lijepo znajući to da pusti ekipu bez njega a ne ovoliku dramoseriju da napravi.I odmah se jave Bursać i Nikolaidis da dramoseriju po jačaju.Dan Mrmota.
No dobro.
Tužno je to samo što ti to ne vidiš.Bilo bi suvislo ti i objašnjavati zašto.
RaTnih veterana,veli.
Last edited by Bluemoon; 28-06-25 at 23:14.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks