I neki slani, tvrdi sir
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Banjani polutvrdi koziji sir sa ruzmarinom (upravo ga smatrao sa malo slanine i prognanih jaja).
Sent from my Motorola 8400
Njeno visočanstvo popara.
Dobri su kad si napisao Banjani nisam znala da misliš na Miljaniće.Ono kad znaš ljude pa smetneš s uma tako što.
Dobar im je i koziji i ovčiji ko voli.
Ništa ljeti tako ne osvježava kao kefir ili jogurt.Naravno i salate i čak iznenađujuće ali čaj.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Obožavam jogurt i kisjelo mlijeko. Litre bih mogao dnevno da unosim. Uhhh
Taman krenula da napišem "slike, gospodo, slike" kad se vučko popravi.
Dođoh na ponoć iscrpljena govorancijom, žedna nagrđena naiđoh na ledan i uskisao malo balans kefir! Mislim da sam stukla pola one boce od litra.
Da ne kacim samo lignje i rizot. Za promjenu losos i tuna plus povrce.
Sent from my iPhone using Tapatalk
domace, mirisljave
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam kako neko može da ogladni prije ovo doba u Podgoricu.
Parmezana/mocarela/onaj moj mox sa smrčkom i vinom i suvim šljivama uz pastu.
Ono,kad je sve uz ovo suvišno.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Nisi pravedan znaš nedostaje miris i ukus inače bi ti i ta dva tajna sastojka provalila.
Kao što sam provalila da uđem na forum preko tel a da ti ne masakriram fotke kako zuganzi veli ali da pokušam.Vidim nanu u prvom planu (jel ovo nana?) krompir/crvenu/zelenu papriku ili feferonke/papar/i jel ovo sad smrčak ili neka druga gljiva.Neka salata kao radič.Hmmm ajde čoče kakva degustacija preko fotke.
Nije krtola no nektarina, jes menta iz bašte (savršenstvo kako mu zaokruži ukus), ajsberg i radič su od salate, crvena paprika ona sočna slatkasta a zelena ona ljuta aromatična, preskočila si kapari i kalamatu, a tajne sastojke niko nikad ne bi pogodio bez jedno čeljade, samo je ono dovoljno naopako
![]()
Rekoh,nepravedan si.I okrutan pride.
Malo terapijeTeleći ribić i svinjski vrat, da odstoji po ure na ovu vrućinu u pomorandžu, senf, ljutu tučenu, alevu slatku i papar, poslije uz to jedno kilo jagnjećeg buta, tonu povrća, malo pileće supe, koju pečurku, samo malo voća i čašu Meduna, u kotlić ali zaista neće na vatru na ove vrućine no će mu i šporet valjat
Šestoro ženske đece od 9 do 14 godina, i sve najviše na svijet vole meso i paštu i voda im je pošla na usta kad su viđele što sam s puta donioDa mi čoek pušti da zamišljam što bi najviše volio, ne može bolje od toga
![]()
Ti si u stvari..najokrutije ljudsko biće u pozitivnom smislu bez zajebancije.
![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks