Za April, i to od 8og kad sam aktivirao app
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Odlicno za 5 kw
5KW
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
7kw
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pozdrav,
Kakva je situacija sa panelima koji se montiraju na terasama? Drugu su dolazili i na ogradu širine 2,7m kažu da može samo jedan panel. Kakvi su to paneli?
5kw za april
Sent from my SM-S9210 using Tapatalk
Jesu li vam uplacuvali pare od viska Kw. Rekose mi na call centar kraj juna ali trt rabota.
Ništa kod mene. Obračunali, pojavljivalo se na aplikaciji EPCG đe pratim račune. I odjednom nestale. Pa dobro nije još kraj juna
Moja greska, mislio sam da napisem kraj maja.
Namjerno im ne uplatih ratu i poslali mi poruku da uplatim.
Ja ih u petak zvah da provjerim zašto mi ne šalju ugovor o planu otplate, kažu da sam u solari 5000 i da čekam ugovor još 3-4 mjeseca, to tako ide. Rekoh možemo li to kako ubrzati da bih počeo da otplaćujem, ona ká da se naljuti što sam je to pitao, aj zdravo rekoh.
Maj, jos je dosta kise bilo
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Prijavio sam se za solar jos prije dvije godine u Februar mjesec, dolazili da se dogovorimo tek ove godine u Mart, jos niko ne donosi ugovor ni panele. Treba li kom3 da se obratim ili da cekam?
Vidim da pojedini koji su se dugo posle mene prijavili, vec imaju ugradjeno sve.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Teren te ne prepoznaje
Milutin je zauzet
Šalim se, previše ti se to odužilo, zovi ih i opučaj
Ipak me Milutin ne voli, ispanula centrala. S2 sklopka iskače non stop, čude se, kažu ne bi trebalo to im se dosad nije dešavalo. Čekam da pošalju nekog stručnjaka
"Prenijeto je šefu, izaći će neko na teren ovih dana...".
A ti do tad, troši manje
Ja sam mislio jedan je šef, i da je u penziju otišao
Prijavljen problem 27og,niko ne dolazi, centrala mrtvažali Bože po 40kW svaki dan. Molite se da vam radi sve OK
Danas pusteni u rad paneli na kucu, malo im je sistem rada i kontrole cudan , bukvalno kad god neko nesto donese ,ugradi za njim idu 2 kontrole neke i sve slikaju) al dobro prodje 10 timova..
Napravise mi nalog al nisya ne objasnise sta znace grafikoni. Jel ovaj AC output znaci da je proizvedeno 35kw, na kucu je otislo 11kw a prodato mrezi cedisu 24 kw?
I sad posto je ovo pusteno da li treba da se ide u cedis da se jos neki ugovor potpise???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks