Svako jutro neka muka...
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Aj da vidimo oli izdrzat da ne pojedes
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne znam ko ti je ovo, ali za lijepu pitu se i drzava moze prodat, a ne mjesta napravit u zeludac![]()
![]()
nije tema, ali i za manje su je prodavali![]()
![]()
![]()
![]()
Vazda imali.
Svaki dan je dobar za upiranje.
nije jos dosla, sto je dobro, buhahahaha
ufff... predobra je bila
Isto sam za njega
Ne znam sta je gore, kad mi ovi iskoce ili oni boniteti.me no sam ja kriv sto im jednom (prvi put) odgovorih na mail...
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ipak bih ovo umjesto beer festa još ulaz slobodan.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Čini li se još kome da je ovaj forum opustio nešto?
Ka mooda na vrućinu.Da nije blue ne bi mu se strva znalo
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
A mooda na smrzlinuŠto me podsjeti neki lik u društvu đe svi pjani smara o seksu još ono ka da je nevin one fore i sve se nešto meni izvinjava ali kad krenu o politici reko JBT vrati se na sex ako boga znaš.
..i nešto želim da podijelim sa vama.
Ima samo jedan post na temi rata u Ukrajini koji želim da zapamtim i zbog kojeg se ne kajem je ona knjiga na krevetu vojnika Zov Divljine.Odradilo je to meni prokletu retrospektivu ono koji Q ti tu sereš o ratu u kojem nisi.Ovaj momčić čita nešto što si ti čitala u djetinjstvu.Da pobjegneš od realnosti.Ono reko sebi tad koji ti znaš o ratu.I koji Q se diviš specifikacijama bombardera i dronova.Bitno je prepoznati to kod sebe.
Izdušujem, veli...
Duša nije kamen.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Nešto me baš baguje kombinacija nota u ovaj parfem koji KaemsE gotivi.
Jesu parfemi simulacija stvarnosti kroz mirise đe bi čovjek volio da bude u prirodi bez koncetracije mirisa.Da ih osjeti onako ovlaš u nalete povjetarca jednu,drugu,treću notu u posve prirodnoj harmoniji.
Jel muzika simulacija stvarnosti što bi čovjek toliko volio da čuje ali okružen je zvukovima koje ne želi da čuje.
Mislim ja bih taj parfem voljela ne da osjetim na nekome i to,ali voljela bi da zatvorim oči i pomirišem sve te note u jebenoj gradskoj vrevi i zatvorim bočicu.
Znala sam nekad pred spavanje u sred ljeta i žege da pustim pred spavanje zvuke kiše utonem u san i onda se budim s mišlju JBT jesam zatvorila prozore na autu.
Kako je homo sapiens današnjice u stvari otužno biće koje toliko pati što je udaljen od prirode i samo simulira istu koja mu toliko nedostaje.
Meni lično baš ali baš nedostaje.
Last edited by Bluemoon; 25-06-25 at 23:53.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks