Bas ga sad nemam hehehe odpedalah ja jutro
Bas ga sad nemam hehehe odpedalah ja jutro
nothing comes from violence and nothing ever could
Obrve 🙄
Zadnje ne znam koliko saml kraj svijeta sanjam, prezivljavanje, neku noc apokalipsa, avion leti i vuce nesto za sobom, padaju naocare sa imenima na njima, kao zastita od necega sa neba sto ce da grune, ja trazim moje
Podsjetilo me na Dan trifida bozemesacuvaj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
3x oce nas
A vjrujes li u snu velim gospode pomozi i sam sebe odg a q ce pomoci vidi dje smo
Tu es mon héro!
Kakvi su to demoni coca colla
Tu es mon héro!
Ma ništa slobodna asocijacija na to sa na svakom produktu tvoje ime ono da misliš da si poseban.U mas prodakšn.
Cijeli san kroz nepoznati grad,i nepoznatu državu.
Banja.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ja sanjah prvi put skoro chitavu epizodu,i to ruzan san,obichno ne sanjam ruzno,a skoro nikad tako dug san,pih
...
Možda si imao emotivni naboj pa se njega sjećaš dosta ljudi se ne sjeća snova.Možda taj san oće na nešto da te upozori.
Meni od košmarnih situacija su najčešći da mi otkazuje auto,padanje,nemogućnost da nešto preskočim,gubljenje u hodnicima neke zgrade.
Ali najjači osječaj mi je što sam ja u snu potpuno svjesna da sanjam i mogu nekad da isti kontrolišem ili se igram naglo da prmjenim situaciju koja mi se ne sviđa.Kažu da se to zove lucidno sanjanje.
Inače,zvuci spolja ili neke neugodosti u toku spavanja itekako utiču i na san tako što se prenose u isti.
Bash se obradovah kad se probudih tada da je to samo san...ma chesto sanjam neshto shto mi tokom dana podsvjesno padne napamet,ali obichno budu lijepi snovi,ali eto.
...
Odnosno Milan ugasi njega. Bukvalno.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ovako se nešto reče pa se spusti slušalica.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jedan od onih snova koji kad se probudiš kao da si stvarno prošao.
Sanjah neki grad iz antičkog doba ali sve porušeno u njemu samo je ostao put kroz predjele.I vozimo se tim putem kao da mu nema kraja i izbijamo na Egejsko More neđe predveče.A Egejsko more mračno,sante leda po njemu i sve ispred nas zaleđeno.Kakva slika i mora i puta i tih santi leda da se može ekranizovat.![]()
Ovog puta Krupac sa santama leda da mi je znati jel ja sanjam svijet u ledeno doba u zadnje vrijeme.
Mjesec je u ribama, svi cete sanjat
Moje selo i to pećine/uvale i sve ono đe sam išla stazama djetinjstva.
Arhetipski san skroz.
Beograd.Medak.Trolejbusi kroz Beograd.
"Besplatna" teleportacija.
Sanjah da zaglavih na aerodromu u Beograd.A aerodrom pust,neki rat se vodi unaokolo ne može se dobiti ni taxi ni autobus.
A to je dobro kad sanjaš rat.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks