Poavljam, ako je kod nas hladnija u Budvi od Starog grada do Rafailovica je oko 2step toplija
Poavljam, ako je kod nas hladnija u Budvi od Starog grada do Rafailovica je oko 2step toplija
Juče u isto vrijeme il' mi se čini u Sutomoru je bilo duplo više turista.Doduše ja ulazim u vodu kad se kolonija povuče negdje od zalaska sunca pa sat vremena.I vozom za PG.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Pa nijesam siguran, lagano se prolazi, osjetila se dobra razlika u odnosu na vikend.
Tada je najljepse, jos ako je smiraj i bonaca, uz neku mjesecinicu... isjaaa
Kakva je bila?
Meni je okey ni prehladno kao u Morinj ni pretoplo.Ono okey mi je tih par sati da iskuliram čak i bez plivanja sa pogledom na more uz pivo malo da se izleti iz PG.
Inače Verige su mi favorit ali gledajući kako se ljudi muče onim putem do Tivta nešto mislim da ću izbjegavati možda ako odem neki vikend do Novog pa preko trajekta.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
moze li se spustiti autom do plaze Perazica do ? Kakva je situacija sa parkingom dolje ?
Možeš. Ima parking
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
a zna li neko ko je iz boke, kakva je neka bolnicka plaza u blizini risna i kako se zove bar koji se nalazi preko puta verige65 lokala ?
Kanali, Grcka.
Pravo mjesto za odmor od ljudi i buke
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Zbog ovih silnih gužvi, vjerovatno će me more sačekati do septembra, pa ću vjerovatno fino na planinu za promjenu
Koju biste plažu preporučili, a da ima prirodni hlad (borove ili kakvo drveće)? Bih da se spustim sa đecom u subotu, ali da se ne popržimo..
Kupanje #2 top ali na 50-100m od obale. U plicaku toplo i travkasto.
Mislio sam sa zenom do Bara malo sjutra i reko da se podje malo i do plaze, koje imaju fine plaze sa finim pijeskom u tom pravcu? Od Bara do Ulcinja?
Hladna Uvala ti je odlična jes da ne moš praviti kule od pijeska.Ozbiljno,ono zavučena je ima ladovinu i ona Konoba kod Slavka kad god sam bila imaju dobru divlju ribu a pogled na zalazak sunca iz te pozicije je prajsles.
Zaboravih da recem da zena bi da je naucim da pliva, u ovu Hladnu Uvalu bi nas oboje udavila![]()
Vala niti muž ženu treba da uči da vozi a ni da pliva,i jedno i drugo je pogubno.
Ima s ove strane od konobe plićak jes da nije pijesak ali imaš opciju Sutomore kako reče miovrag a onda imaš veliku plažu đe dok dođeš do dubine dođe do Italije.
On pita za potez Bar - Ulcinj.
Lijepo bi se proveo na Jaz prvo bi im po opisu ljudi koji idu iz pravca Budve bubrezi otpali.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks