Evo vam za sinuse da vam nos odcepi receptura pravi se
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo vam za sinuse da vam nos odcepi receptura pravi se
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je radio devijaciju,sinuse i neki polip ogromni koji se stvorio vremenom zbog prva dva problema.
3 u 1
S P A S !
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Srecno sokole![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Tako će biti!
Bio na pregled, operaciju ću na jesen, treba sve da se radi - devijacija, polipi, redukcija turbina i sl.3.800e
Vladan je vrhunski orl hirurg Preporuke uvijek...ja se lijecim kod njega od vremena kad je zavrsio specijalizaciju na VMA super je lik i sjajan ljekar
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Prvo proljece da uopste nijesam imao alergiju na polen, pocetkom marta sam poceo da koristim Dymista sprej i iznenadjen sam. Svaki dan ujutro i uvece sprej, 3 mjeseca bez prekida.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Dymista nije baš za tako dugo korišćenje jer je kombinacija kortikosteroida i antihistaminika. Za više mjeseci koristi alerks, alergodil...
Stalno mi se zacepljuje noc, kada se tusiram, svako jutro se budim sa zacepljenim nosem itd itd. Isao sam kod otorinolanloga x puta, samo da kapi, kaze imas malu devijaciju i to je sve. Koga mi preporucujete za pregled a da nije iz Bara da mi potvrdi sta imam i kako?
https://share.google/5lunfYnENl9mLvDWe
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Knežević...
Ja sam kod njega htio prvo operaciju. On je bio baš lagan na pregledu koji je trajao pet sekundi, samo mi rekao da sam za operaciju, da zakažemo termin 10 dana prije nego budem htio operaciju pa ćemo vidjet kad uđu u nos kakvo je stanje.
U BG mi tražili snimak i sve, da vide lijepo kosti i sl, mnogo ozbiljniji pristup čini mi se.
Mene je pregled trajao 45 minuta
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Da se javim u novoj godini, poslije operacije i podijelim iskustvo ako nekom znači
Ukratko - problemi sa disanjem od djetinjstva, poslednja godina dana baš pakao, tačnije nekoliko poslednjih godina, ali godinu i nešto je nemoguċe spavanje, probudim se preumoran, ne mogu da uživam baš ni u čemu jer samo pokušavam da dišem.
Magnetna u pg, doktor pogledao i preporučio operaciju devijacije i FESS - funkcionalna endoskopska operacija sinusa.
Po preporuci prijatelja orl i druga koji se tamo operisao, odmah zakazem kod dr. Bojana Pavlovića u BG, prvenstveno sam htio kod dr Kneževića ali sam najbolje preporuke dobio za bg, posebno s obzirom na to da su mi sinusi praktično nepostojeći, skroz začepljeni polipima i čudima i imam totalnu devijaciju.
* u Podgorici sam povadio nalaze neophodne i snimanja, privatno izmedju 200 i 300 eura.
Došao sam u Bg poslije Nove, dva dana pred operaciju, dan pred operaciju odmarao i prošetao, sjutra dan primljen oko 12:30, ispunio formulare, smjestili me i u 15h počela operacija koja je trajala dva sata. Cio život me bilo strah operacije, zbog toga sam je i izbjegavao, ispostavilo se da mi je sama operacija pala lakše nego bilo šta. Sjećam se da su me odmah uspavali, i da sam se probudio u sobi iz nekog prelijepog snaNišta me nije boljelo, bukvalno, u nosu tamponi i jedna noć u bolnici gdje mi je loše palo nespavanje jer ja teško inače zaspem.
Ujutro u bolnici doručak, proja, i nakon doručka već su mi izvađeni tamponi a ostali silikonski splintovi koji treba da stoje 3 dana nakon operacije.
Tri dana sam proveo u stanu, bez bola, jeo kašastu hranu, spavao i odmarao i ispirao nos sa onim sprejom na bazi morske vode.
Treći dan od operacije vadjenje splintova, ovo sam mislio da će da bude neprijatno, ali isto nisam osjetio, bukvalno deset sekundi trajalo.
Prodisao sam na nos čim su izvadjeni ali poslije 20ak minuta opet ne dišem, kažu mi drugari koji su ranije operisali da je normalno zbog upala i rana.
Nos konstantno ispiram i čistim od ugrusaka i onda povremeno dišem, četvrti dan nakon operacije sam lagano vozio do Podgorice
ja sam to operisao kod nekog doktora na VMA Bosanca ali je bila privatna klinika kod neke žene na Zvezdari na bulevaru onamo ali zaboravih kako se zove, slično iskustvo sam imao
She is only here to annoy herself!
Koliko je plaćena operacija u Bg,i je li sad sve ok...?Hvala.
...
A sta je sa ovima sa instagrama sto zabijaju prst u nos? Ima li tu kakve pomoci? Tipa kiroprakticar za nos
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks