https://www.instagram.com/reel/DKFjc...JtenluaXRxMQ==
Dizalica napustila chat![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
@Tom je li ovo tvoj?
Upoznajte Tomov Peugeot 204 iz 1972. godine
https://www.cdm.me/auto-moto/automob...z-1972-godine/
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
dub_c, extravaganca, LUKA!, METZ, miovrag, VooDooPrle, wulfy
Jeste, kariolica!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kupio sam auto od rent a car firme auto je bilo kasko osigurano postoji faktura da sam ja kupio auto. Da li postoji mogućnost naplate štete preko osiguranja iako oni nisu nidje naglasili osiguravajućoj kući da sam ja novi vlasnik?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Treba ti punomoc od njih da mozes ti da naplatis stetu jer pretpostavljam da saobraćajna i dalje je na njih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Za audi a4 2009 2.0 motor u Castelanu 270 eura djelovi i 80 eura ruke. Papiric i pecat 3 godine garancije ili 60k
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koji brend djelova? Sta je mijenjano?
I na ovu cijenu 30%popusta. I dobio papiric sa pecatom i garancijom 3 godine ili 60k.
Onda moram reci da castelana daje cijene ko next auto majstorima na popust. Nerealno ali provjereno jedino ko daje jeftinije je quantex . Samo cu reci za kompresor klime da je quantex kolega sa foruma dao za cijenu skoro 35 eura jeftinije nego next auto isti brend
Ne znam Takumi ali imam utisak ako ovako nastave da ce biti veoma uspjesni... dijela
Last edited by NetworkMaster; 09-07-25 at 23:04.
Vjerovatno si znao nekog tamo pa ti dao ovaj popust, ja dajem ljudima koje znam 40%
Pa vjerovatno jeftinije 50,60 eura na djelove. Kod majstora drugih veliki servis je od 100 eura...
I imao sam termin kad da dodjem. Dolazi vrijeme vjerovatno se neces sloziti ali vremenom velike firme ugasice ove male majstore. Garanacija pecat papir ! Iskreno sto ce meni rijec majstora ??? On garantuje cim? Do prve raskrsnice....
I plaća državi 0€ poreza….
(Mislim na ove divlje po garaža što rade)
E, tu nisi u pravu.
Ako da za iste pare onda je ok, ako da za duplo vise pare onda je isto pitanje.
To je najveca glupost 60k garancije, svaki ce toliko da izdrzi.
Budi zadovoljan i srecan....paralela vel servisu ti je da si zatamnio stakla plus poliranje i keramika kosta vise od tog vel servisa![]()
![]()
Nikakva steta na motor nije kada pukne kais i napravi motorshaden total
Niti placaju mesecne rezije i poreza samo malo pumpica i sapunica....
Last edited by injection; 11-07-25 at 06:57.
Autoservis Camovic u Plav , dopuni nam freon vidje tablice , par recenica okle smo i ne sce ziv da naplati...
Bogme malo je takvih servisa i ljudi ... bas se pozitivno iznenadismo a sto cemo navikli na PG...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks