Ja ne znam za vas ali ove plaže po Tivtu sve jad i bijeda! Ove žene, ali bukvalno, nemaju šta da obuku, sramota me dokle smo dogurali...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
vjetar ovih dana
f6
Ja ne znam za vas ali ove plaže po Tivtu sve jad i bijeda! Ove žene, ali bukvalno, nemaju šta da obuku, sramota me dokle smo dogurali...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Kakvo kupanje dva dana doma, auh. Slika nema jer se ni telefon nije nosio, bas nista, samo peskir i slape, kao kad smo djeca bili. Onda rucak, pa se odrijema malo pa opet. Plaza je dosta puna bila. Totalni reset samo kad se zaroni.
P.S. Plaze pune g0.ana od kucaka, pih. Dovedu ih ujutro tu da se istovare. Sramota a djeca se igraju u pijesku![]()
Prekjuče je more bilo taman, danas je već malo toplije, tako da prelazi granicu mog ukusa i potrebe za plažom ostaje mi samo ladan tuš i crijevo u bašti. Za sve radnike kojima danas nije nedelja, pozdrav
![]()
Usudih se da odem do Sutomora vozom oko pola pet sve okey zlatilo se naspram stresova u autu a kupanje najbolje od zalaska sunca dosta sat vremena i nazad.Karuba/girice/pivo malo za sriću triba.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Šta bio si u Su-to-more.
Najjača mi je scena bila kad je neki autom kroz šetalište a jedna Ruskinja psuje na engleskom you facking idiot a svi je gledaju ka što ti je jadna čudno.
Jedinim koje Sutomore ima ne znam što ne zatvore šetalište za auta ne bi rekla da su baš svi dostava.
Rade neku debilanu od proljecaa, a setaliste je trebalo bit zatvoreno prvog..
Elem, specijalno pitanje za tebe
Da li ti je zasmetala alfa seljacina koja se parkirala ispred da ti zaklanja pogled ka plazi i moru, a pritom je pri otvaranju vrata gruvala neobjavljena pjesma Rotka Stjuarta?
![]()
Kosmos me sačuvao takve nepogode.
Da objasnim alfaseljacizam, benzinjarica je pretiha i pjesaci opijeni od sunca bauljaju i ne mogu da ga cuju. Sirena ih okine, ler-fullgas malo manje, i ovo mi slucajno pade na pamet i radi![]()
Last edited by St.Dzonny; 14-06-25 at 01:15.
Hahaha za girice ništa.Pica hljeb im je odličan uz to.
Inače,Karuba je jedini moj ček point što se tiče kafića iliti restorana u Sutomore samo što ljeti treba ispoštovati vlasnika i ne zauzimati sto kao izvan sezone samo za piće kapiram da im znači (ipak je restoran) da mu tu neko zauzme sto samo zbog pića.Izvan sezone je druga priča.
Svaki primorski grad izvan sezone je raj sam po sebi.
Last edited by Bluemoon; 14-06-25 at 01:29.
Kolege, manje dopisivanja na topicu (imate pm) a više slika itd.
Hvala.
Javljajte kakva je voda danas u Sutomore, bih poveo djecu, a strah me da je hladna zbog vjetra od sinoc
Na Zappu, a to je blizu, led.
Sent from my iPhone using Tapatalk
22°
Послато са 22101316g помоћу Тапатока
Znači nema se što spuštat s djecom danas, led svuđe ?
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Spustajte se bre, nema predaje
Nije podforum fotografije da se razbacujemo fotkama i slikovito smo opisali Sutomore.Juče.Riječima.
Nema na čemu.
_______
Nego on topic kako funkcioniše međugradski saobraćaj Bar/Sutomore/Šušanj pitanje za lokalce?Odnosi se na gradski prevoz.
Last edited by Bluemoon; 14-06-25 at 11:34.
Boga mi sam ja juce na Moracu bio, dolje ispod restorana Potoci. Odlicna !![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks