Kako se raspada signal sve od juce ....
Herceg Novi
A ovami nagrade za najbolju mrezu.
Raspad sistema kao i sve ostalo
Cuh da nude dugogodisnjim korisnicima nekakve telefone za 1.5. Zna li se o cemu se radi jer ne mogah nista o tome da nadjem na sajtu, a poslovnica mi nije bas ni usput, ni blizu
Ja sam korisnik od 1998
Nikad ništa nisam dobio što se tiče telefona
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
prebacio sam broj na One sa telekoma. Za sada sam zadovoljan mrežom, jedino što mi se čini da se baterija na telefonu brže troši. Ne znam da li ima veze sa mrežom, od kad sam prebacio broj nisam radio update softwara
Last edited by arlekino; 29-03-25 at 07:23.
to jedino ako ti je loš signal na One na mjestu gdje provodiš najviše vremena... Isto sam prešao sa Tcoma na One prije par godina, taj problem nisam imao.
(nečitko)
prebacio sam mobilni broj na One, dok mi je za mobilni internet još uvijek ugovor na Telekomu.
mobilni internet koristim uglavnom radi Iptv-a. I dok mi na Telekomu redovno aplikacija blokira naveče od 8-9 pa na dalje, sinoć sam ukljucio hotspot na One broju i nije jednom zakocila slika. Jeste da se sporije aplikacija pokrenula ali jednom kad se otvorila, radila je kao sat.
da nema One slučajno varijantu kao ono što je Tcom nudio Libero ili kako već... Elem, pitanje je sljedeće: imam multimediju u autu, mogu da koristim 4g SIM direktno, bez da pravim svaki put hot spot i trošim bateriju - da li One ima kakvu opciju da uzmem još jedan SIM i trošim internet koji imam u okviru postojećeg paketa? Ako ne, mnim da bi to mnogima bila korisna opcija
(nečitko)
Jel ovo ukidaju sekunda tarifni paket?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Stigao mi sms sa ovim linkom
https://1.me/static/file/obavjestenj...-korisnika.pdf
Last edited by dachoux; 13-06-25 at 14:02.
Ne bi me čudilo da su promijenili zakon da ide na ruku operaterima.
#fakenews
Kakvi lopovi sa 0 na 23 €ni manje ni vise.
Moram pola familije da obavijestim jer vjerovatno ovo salju e maili ili eventalno sms.
Od tih potrosaca nemaju korist i zato ovo rade.
Fukare
Treba kontaktirat agenciju za zastitu potrošača da se vidi jel ovo po zakonu
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Pretplata će ostati 0e koliko vidim.
Samo su usluge skuplje.
Čšnu svrha paketa sekunda pored paketa Total 10
U čemu je razlika između ta dva paketa?
Po zakonu moraju imati paket kome je pretplata 0e i kome se tarifira po sekundi.
Realno mogu da stave minut 1e i SMS 1e, ali pretplata ostaje 0.
Ne bih se zacudio od kompanije One koja je povecala cijenu paketa pa nije htjela da raskine ugovore bez naknade vec su trazili da se plati naknada, ja nisam imao kupljene uredjaje i trazili su mi nekih 80-90 eura za raskid ugovora prije isteka - a oni promijenili uslove, povecali cijenu!
Koristili situaciju da ekip nije imao clanova, pa nije ni mogao u tom periodu pomoci.
Godinu ipo od zalbe ekipu nikakvog odgovora a cimao sam ih svako malo, cak sam bio i zaboravio da sam se zalio. Tacno ih treba tuziti ali to su one stvari koje cine da se covjeku smuci dje zivi i sta sve prolazi.
Ko zna koliko imaju korisnika sa ovim paketom? To nidje nema da se vidi vjr. Poslovna tajna...
Pa njima sigurno 1000 ljudi nece ovo procitati ili ce povrsno vidjeti i oni ce taj mjesec uzeti cisto 24000 eurai dodjes da se zalis a oni bas decidno naveli rok 90 dana od prijema obavestenja i ti platis prethodni racun i predjes na manji paket neki jer te mrzi da se cimas sa raskidima.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sigirno će im ljudi ostati u mreži ako im umjesto 0e naplate 24e.
Operatori elektronskih komunikacionih usluga moraju da ponude pakete u kojima se za obračun obima ostvarenih telefonskih poziva koristi jedinični vremenski interval jedna sekunda, a za količinu prenešenih binarnih podataka obračunska jedinica jedan kilobajt (kB).
Jedino što vidim kao "logiku" je ukidanje jednog paketa pod imenom sekunda i pravljenje novog paketa pod nekim drugim imenom.
Sve ostalo direktno krši pravila EKIPa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks