Parkiras preko morace i prosetas
Parkiras preko morace i prosetas
Predlog za đe ispratit ovu utakmicu večeras, uz pivo dabome?Valjalo bi neđe đe je klimatizovano fino...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Kući. Greota je gledat po gradu ove crnobijele pognute glave
Ajde daj malo pomoći...
Oću da stavim kameru na balkon, znači ne treba IP za ronioci.
Treba da hvata 20tak metar i da je tu do 100€...
Preporuke...
Bugane...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
đe da nađem čep za onaj bidon za vodu od 20 lit. što ide na dispenzer? vidio sam da ih ima na temu i najvjerovatnije ću da ih naručim tamo, ali rekoh da nema neđe kod nas da se uzme.
Ima li neko MOZDA link, torent za Arhicad?![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
https://1337x.pro/torrent/3706871/GR...-3001-KolomPC/
Ako je to taj program na koji mislim
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Oli ovo da odzračuješ samonivelišuću masu?
Imate li ko kontakt neke firme za popravku interfona? U zgradu nam ne radi intervon na vise stanova,pa da se provjeri o cemu se radi,i popravi
Sent from outer space using Tapatalk
Dejan Jokic (ima firmu)
069 956 997
Nama je radio Digital security. Fino radi
Ima li đe da se kupi staklo za vodomjer? Na Gintaš nemaju, nemaju ni Kips, ni Orion, ne Depo. Ostaje mi još da pođem u Tuzi, ali bi bilo dobro ako neko ima da predloži još neko mjesto.
Jesi li mozda pitao u vodovod da nemaju koji viska ? HN vodovod ima servisni dio dje im stoje stari/novi satovi i ostala oprema i cuda. Siguran sam da imaju sa rashodovanih satova..
Ili mozda da pitas staklara nekog da ti isjece taj okrugli komad.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 14-06-25 at 11:53.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zvaću vodovod ako ne nađem u Tuzi. Ovo je vodomjer na selu, rođak mi javio da se slomilo staklo i da treba da se promijeni. Mislio sam da to nije obično staklo pa da može od bilo čega da se izreže odgovarajuća dimenzija jer računam da to treba da bude i fiksirano na neki način. A mislio sam i da samo štiti brojilo, a rođak kaže da voda preliva sad iz njega. Ne znam odakle kad bi trebalo da je ventil zatvoren.
Valjda su se nekad ta stakla prodavala zasebno, izgleda da su svi prestali sa tom praksom.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks