Prvi kilometar odlican manje od 5
dva puta sam se nasadio na one sto odjednom zakoce a i nisam navikao da trcim kroz sljivike te uganuh nogu tako da na kraju i nije to pratilo prvi kilometar ali za onu vrucinu sam zadovoljan
Naravno dokazao sam se posle trke sa 5 toplih piva i dva hladna
P.S bilo ludaka koji su dotrcali iz pg pretrcali trku i otrcali doma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meh, nisu to ludaci nego maratonci. Pun je yt klipova đe likovi za neki određeni dan treba da istrče 25-30 kilometara pa da bi im bilo zanimljivije otrče do nekog mjesta đe se održava parkrun, odrade ga i onda otrče nazad. Doduše, kod nas i nema tih parkrunova liše ovoga od juče, onoga za dan zaljubljenih i u okviru millenum run događaja. Po inostranstvu su to mali lokalni događaji, skupi se po par stotina ljudi i to je to. I organizuju se svake subote.
Kakvo trčanje kroz šljivike?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
To su krize srednjih godina...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Genijalno
Jes, treba željezničku izmjestit neđe u Golubovce, da putnici lakše do nje dođu. A na njenom mjestu baš me zanima šta bi niklo...
Kako šta, pa veliki naučni park, sa ogromnom centralnim vrtićem i dijelom za Aqua park.
Zajebavam se
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne idite, veli, po ovoj vrućini ljudima u goste.
Ne smetajte, veli, ljudima da sjede u gaćama.
Svaki dan je dobar za upiranje.
https://www.instagram.com/reel/DKZnf...ZnYW41eWNjZQ==
Kad se ode na vjencanje bez probe
BluemoonCi, kad joj pročitam: "Ja da vi rečem"...... Popravi mi trenutak.
Ahahahaha a to je obično trenutak đe napeta situacija i ja obrnem sa vrlo ozbiljnim uvodom "ja da vi rečem.." da li vi znate da Italijani nisu pročitali Dante Aligijerija i svi ga drže na policama a čude se okle nama isti u lektiri?
Engleska škola.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Sjećam se da sam čitao onog đavola od Božanstvene komedije prije jedno 20 godina. Pakao je bio ok, svakako sam dosta znao o grčkoj mitologiji pa sam pratio lagano. Čistilište tu i tamo, morao sam malo da se unesem, ne znam baš istorijat italijanskih porodica. Dok sam čitao raj, glavna misao u glavi mi je bila Ajd mrš, nadrogirana stoko, ko ti reče da pišeš ovakve naduvane nebuloze.
https://x.com/BoraKonj/status/193259...q3pdPpu7w&s=19
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Filing za marketing.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
...ili za 2 rala oranice
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks