Presao citavih 600m pjeske i zaboravio vise koliko sam degenerika vidio...
Prvo je kod osnovne skole, u kontra smjeru (jednosmjerna) usla neka gospodjetina, kokoshka parekselans i parkirala se skroz ukrivo zauzimajuci skoro cijeli prostor da ne moze niko od nje da prodje... Neko joj je kupio Kia Sportage pa misli da sa dzipom moze kako oce iako zapravo ne umije ni da vozi niti ima trunke savjesti a vjerovatno ni mozga. BR*CN860.
Poslije me na pjesackom imao zviznut' neki kreten, RO table, nisam uspio da vidim sve jer sam morao da stanem na sred pjesackog kako me budala ne bi pokupila. Pogledao nije, usporio nije, okrenuo se nije. Taj nije trebao iz svog sela ili jos bolje dvorista ikad da izadje. Ne znam ko ga je pustio u grad ali molim da se vrati odakle je dosao i ne napusta svoj tor.
U povratku je neki lokalni kreten, u njegovom nabudzenom golfu, turirao po gradu i jurio kao muva bez glave.. Da mu je neko izasao sa trotoara, pokupio bi ga i bacio jedno 20 metara od brzine kojom je isao... BR*CZ249.
Bilo ih je jos ali to su standardni degenerici koji parkiraju dje stignu, blokiraju svakog, ulaze u zabranjeni smjer itd... Ali evo da ovima odam pomen, zasluzili su.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks