Jes a sta Dejo ima od toga?
Dje je on tu,dobar'?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Reče komentator da su Lens i Juventus zabranili da Bulatović i Adžić igraju prvenstvo za omladince, tako da nije do saveza nego do klubova.
Česi nas rutiniraju kao brave.
Uništili su nas presingom, a igrači su im prosječni ko vazda. Nigdje neke posebne klase. Samo organizacija igre.
Ništa igračima ne zamjeram, sve ovo ide Robiju na dušu.
Izmjene su noćas napravile debakl. Čitava ekipa se pogubila. Kao da se u životu nisu sreli su izgledali.
Slutilo je otkako smo dobili grupu da ovaj ciklus jedino ima smisla ako ga iskoristimo da se podmladi ekipa.
Poslije ove utakmice (ne zbog rezultata, nego zbog svega), nema što više da se čeka.
Neka se bace u vatru svi mladi (mislim i na Gaševića, Roganovića iz Partizana, Radulovića dabome), da se koliko toliko uigravaju i stiču iskustvo.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Jes a sta Dejo ima od toga?
Dje je on tu,dobar'?
Satelitski resiveri/oprema
Sjeća li se Prosinečki Italije ‘90?
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...cki-italije-90
Ovo nije tačno, dan pred utakmicu je rekao jednom od lokalnih novinara, nezvanično, da Bulatović možda i bude igrao ali da je njegovo mišljenje da Adžić nije spreman da igra. (ne zna se na šta se mislilo, fizički ili mu se ne uklapa)
Čisto sumnjam da momak fizički nije spreman, ali u svakom slučaju ne pružiti im šansu barem 20 min je sramno. No je to Dejov pulen, inače ga je trebalo poćerati odmah posle meča, ovako ga gledajmo do kraja kvalifikacija...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Kako ne Adžić nije spreman da igra a dolazi iz Juventusa a ovi što igraju po prdnjava ligama su puni fizičke spreme
Uvazava nase misljenje
Prosinečki najavio: Adžić i Bulatović u startnoj postavi protiv Jermenije
https://www.cdm.me/sport/fudbal/pros...tiv-jermenije/
Razumio sam te dobro, no rekoh nije tačno što je komentator rekao (eto je demantovao to i Prosinečki rekavši da ih nije htio ubacati da ne "izgore" )
Pričam da im nije bilo zabranjeno da igraju, bar ne ovu utakmicu, evo igraju protiv Jermenije tako da je odluka bila samo Peosinečkog.
Ide prosinečki posle utakmice ove valjda, a ko nam dolazi… blago nama….
Mirko Vučinić?![]()
Možda je red da Dejo izabere sebe i da se zatvori krug...pa sve iz početka
A sve uz pjesmu :"Evo ja ču,evo ja ću..."
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Dajte Željka Petrovića, sigurno mu nje ljepše u Iraku nego ovamo.
Malajski vodopadi stizu znaci
A neka ga makar ce naucit tu djecu da kartaju i zajebaju se kad dodju da igraju za replu
Kako smo loši ovo je haos
edit: Marko Bakić kapiten, a simbolika kunem vi se...
Last edited by BiTrAtE; 09-06-25 at 19:45.
Ova Jermenija je sprdnja od ekipe, a mi smo postavljeni kao grupa građana, ko što i jesmo.
Ne možemo dva pasa povezat.
Vasilije Adžić pritom - u dva poteza pokaže da je morao da igra protiv Češke. Klasa je jasna.
Dobro je što ga Juve vodi na svjetsko klupsko prvenstvo, možda tamo dobije malo veću šansu.
Kako ti se čini Adžić nAćas Roberte sa ovim spoljnim loptama u prostor ?
Last edited by BiTrAtE; 09-06-25 at 20:11.
Pa moze li ljepse? Nasa mladost i buducnost!!!
Још само да се усрећимо са неким младим и неукаљаним предсједником савеза и селектором.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovaj popovic slobodno da se nikad vise ne pozove
Ako ga je gledao olimpijakos osta u BG poduze
Jermenija nas sabija, čoek nam uvali zamalo gol za špice, ne pamtim da smo lošije stajali na terenu, užas baš.
Neka no sudija jasmin sabotic iz luksemburga
A koji luksemburg iz petnjice covjek sto odsto
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks