Napravit ce od korita cigansku radost kako su krenuli.
Posle 18:00h da sretnes trijeznog co'eka je kvota 5.0
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uh..
Kafa, veli, prije 9h podiže nivo stresa.
Kafa, veli, stvara bore.
Upoznadoh pravog Turcina .... nidje veze sa ovim Kurdima odje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nek je nazdravlje Bajram!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako joj je ban bio na mjesec - radujmo se, izdržali smo
Ko su debili sto treniraju u crocsice?
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
...
Yeba mi sve bratanić sa kroksicama i bedzevima nekakvim,da si rekoh moj,odrekao bih te se da ti vidim ovo na noge,e neka bi veli ccc
...
U što smo se, veli, pretvorili.
U Tugoslaviju.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Vala ste ga prećerali ka da sam bila u gulag.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Oooooo dobrodosla nazad![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Katastrofa, Sestro slatka. Ali junački si izdržala i ja ti aplaudiram.
Rebnuli mjesec dana zbog Slova - a znam, ma znamo Svi, poneke (mnoge) koji dana ležali nisu a ubili su Čovjeka ili Ljude.
Rebnuli ste je zbog Slova koje je napisala za one što su se krili, što se kriju i vazda će se kriti, iza crkve i/ili države, jer su suštinski obične Pizde.
Rebnuli ste je jer je Vještica.
Ma je malo rekla za ine što im ja mislim, kad nisam lepršava.
I neka što ste je rebnuli, nego se sijaset vas naslađuje i "počinulo" je, er ih mozak manje boli. A trebalo bi da vas Boli, i to ne mozak, nego Sve. No, ne može se izbaciti iz sebe ono čega tamo nema.
E to smo Mi, kao društvo. Kad naučite Ženu da cijenite, poštujete i volite joj svaku Riječ ili Slovo, jer ste toliko, ono, dužni kroz vijek i vjekova - možda jednog dana i ovo društvo/država bude ličilo na Nešto. Mada, pusti snovi.
Last edited by tigrovo_oko; 08-06-25 at 20:21.
Joj,nemoj tigrovo oko nisam ja nevinašce ahahahahaha ja sam to veče uživala i znala što me slijedi.
flešbek:
Taman sam izmeditirala i viđela forum iz kapsule.Ili je forum kapsula.Filosofsko pitanje.![]()
Ae, welcome back i ebi im sve po spisku jopet![]()
Ne znam što sam ostavila toliki utisak na tebe ovo mislim ozbiljno.Pa kad već pomenu Bjork evo jedna meni možda omiljena: there is no map..
Postoje ljudi koje misliš da znaš ali onda shvatiš da ih zapravo ne znaš da je sve tvoja sopstvena projekcija,a počesto čovjek nekad ne prepozna ni samog sebe.Homo sapiens je odista,odista najčudnije biće na planeti.I uvijek može da se promjeni na bolje ili gore,i sve opet iznova.
Tako je.
A i ne radi se samo o tebi, no teške filozofije, da ne smaram ove glavice što ih je sunce danas oprlilo po tintari, bar ih je more opralo :P
There are currently 32 users browsing this thread. (1 members and 31 guests)
Bookmarks