Voimjaoca
![]()
Znaci da onda sistem prosvete ne radi u strucne skole ... i to je ispit
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Voimjaoca
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Cijena nije problem.Samo bih izmijenio u :"Prodajem garažu +garsonjeru"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne viditi se cijena na ovu sliku ali i ja sam dva puta vracao kad sam vidio 65 hiljada
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakvih crnih 65k za ovo pitam
nothing comes from violence and nothing ever could
Vrijedi svaki euro ako ce ga stranac kupiti....
Ugovorom je obuhvaćeno i korišćenje prostora površine 1,5 kvadratnih metara u terminalu za postavljanje dispečerskog pulta. Mjesečna naknada iznosi 2.810 eura plus PDV i još 300 eura plus PDV za pult u aerodromskoj zgradi", naglasili su iz ACG-a.
Renta 1.5 kvadrata na aerodrom , da bog pomogne...
A tek onaj uzas po Holandiji...
Sad mi je jasno okle ona naša avangarda na Drač, kod poreske.
Potemkin likes this. Mislim na ove dvodimenzionalne građevine.
Last edited by NHM; 29-05-25 at 12:15.
Rekao bih da ide lagano hlađenje.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...zdatih-dozvola
Čim građevinari dižu nogu sa gasa. Osjetiće se vjerovatno sa zadrškom isto kao kada je rast cijena započeo sa zadrškom u odnosu na rast izdatih dozvola.
EU je digla frku zbog naše vizne politike, tako da treba računati na manje stranaca na strani tražnje u budućnosti.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...lavlja-23-i-24
Informacije na nivou ličnih iskustava koje su došle do mene govore da u Podgorici polako kirije klize naniže na manje atraktivnim lokacijama za izdavanje.
I na kraju, oni koji su mislili kupiti stanove na osnovu evropi sad vjerovatno su to obavili.
Ne kažem da će biti sad neki slom tržišta, ali je hlađenje za očekivati.
Last edited by Gagarin; 06-06-25 at 06:18.
Tko leti, vrijedi...
Delete
Treba mi pomoć, ako je plac koji planiram da kupim pod teretom hipoteke? Šta je tu tačno problem, i kako riješiti to, jer mi se plac namrtvo sviđa. Lokacija mi je bomba
Provjeriš osnov hipoteke,pa vidiš isplati li ti se da preuzmeš teret ili kakav već dogovor praviš.
Problem je što je garancija-za kredit predpostavljam.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Izmiri se dug na osnovu kojeg je postavljena hipoteka i onda se moze odraditi prepis na tebe . Ako je npr. hipoteka zbog kredita , kad kupis plac i uplatis sredstva , banka naplati svoj dio visak novca ostavi vlasniku , daje se brisovnica hipoteke i onda ide prepis.
Ljudi to shvataju dramaaticno al u sustini sa notarom sve mozes da rijesis i da zastitis sebe .
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam kupio plac tako, doduse nije bio skup i radio sam kompezaciju za auto. On posao do banke, isplatio banku, dobio neki papir, posao kod notara, opstine i bilo je dosta brzo. E sada, ja sam mu vjerovao pa dao dio para da bi isplatio banku, da li ima nacin bez “vjerovanja” tj da si ti bezbjedan da mu das pare ne znam
Nije nikakav problem. Pozajmio je novac od banke i dao plac kao obezbjedjenje da ce da ga vrati.
Prodavac treba da obezbijedi pismo namjere da ce Banka nakon uplate iznosa koji je duzan izdati saglasnost da se obrise teret i promijeni vlasnik.
Notar sastavi kupoprodajni ugovor. Novac uplacujes notaru na racun posebne namjene. On proslijedi banci koliko treba i sa papirom od banke (saglasnost za promjenu vlasnistva i brisanje hipoteke) salje u katastar zahtjev za promjenu vlasnistva.
Preostali novac notar prenosi prodavcu na njegov racun.
Sve ovo treba notar da odradi, a ti ga i placas za te usluge.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I ako prodavac insistira da njemu das novac,a ne znas ga bjezi od toga jer jedini nacin da si miran je ovo sto je hercules napisao
Satelitski resiveri/oprema
Cini li mi se ili su cijene nekretnina pocele da padaju? Gledah malo oglase, rekoh ajd da pogledam nekretnine, bar, sutomore, cini mi se da su cijene bas nize.
Ne znam za tu konkretnu namjenu, ali ja sam u toku jednog ostavinskog postupka naišao na notara koji je mahao listom nepokretnosti pokojnika na kojem nije bilo upisanih opterećenja i tvrdio da je to dokaz da pokojnik nije imao kredita pa notar nije ni provjeravao stanje na računima po bankama, niti stanje u osiguravajućim kućama. Bukvalno poturio da se potpiše papir da se nasljednici prihvataju nasljedstva, pri čemu nikome nije naglasio da se na taj način preuzimaju i prava i obaveze. A nije provjerio ni koja su prava ni koje su obaveze. Kao što rekoh, nije baš isti slučuaj, ali meni je bilo šokantno da notar ne zna da hipotekarni krediti nijesu jedini koji postoje.
Last edited by hercules; 08-06-25 at 20:06.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks