Last edited by joni; 05-06-25 at 15:02.
Izmedju NK i Vilusa.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...la-jedna-osoba
Sent from outer space using Tapatalk
Kod Ina pumpe Mareza
Jos jedan tuner?
Totalni pravac
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Izletio mu neko 100% i brecnuo ga, a on ga nagazio malo jače
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ne znam je li ovaj, juce je jedna ovakva trojka zatamnjenih stakala prosla kroz zabjelo sa skripom i glasnom muzikom,
Prosla sam bukvalno deset minuta prije udesa....vozila tatu u Risan u bolnicu...posle sa velikim zakasnjenjem zbog zatvorenog puta za saobracaj dodje cura koja je isto ka Risnu isla i zakasnila kod dr, reče da je ovaj momak sto je poginuo preticao...je li, nije li, ne znam, ali stvarno ljudi vozi se bolesno! Vozimo u koloni iza šlepera ogromnoga, daje znak da preteknem, taman dajem zmigavac i krećem u preticanje, prošiša onaj iza mene, sekund me je dijelio da se karambol napravi! Posle gledam druga kolona, isti debil daje mu kamion znak da moze da pretekne, on nista, opet, on nista i krece brate u momentu kada mu kamion poce da zmiga lijevi zmigavac... nailazi krivina na desno, ovaj izlece, kamion u susret, djeca u auto...ako znam kako se mimoidjose ne makla se odavde i tako cijelim putem! Stresovi brate..stigosmo tamo cusmo da je poginuo neko....ada nije cudo!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Teska saobracajka na Grahovo ,Nesreća se dogodila i ranim jutarnjim satima.
U vozilu srbijanskih registarskih oznaka bio je bračni par sa maloljetnim djetetom.
Kako je Portalu RTNK predočeno iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Nikšić, vozilo je sletjelo u provaliju pored puta.
Smrtno su stradali majka i dijete.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Katastrofa, krenu kasno da putuju, savlada ih umor i ovakve stvari se dese
poginuli majka (1992) i dijete (2024)
muskarac tesko povrijedjen
Dvije osobe su smrtno stradale, a više osoba je zadobilo povrede u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bijelo Polje - Mojkovac u mjestu Lepenac.
Do nesreće je došlo oko 11.40 časova, kazali su iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije.
U udesu su učestvovala dva vozila beogradskih registarskih oznaka.
Akcija pojas....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Akcija mozak.
Je li bilo šta na potezu Roštiljijada - Lesendro, milim u kolonu 2 na sat ?
Google mapa se crveni do Lesendra skoro taman
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 08-06-25 at 13:02.
Bio ti je udes.
Sta je ovo danas, cetvoro mrtvih
nothing comes from violence and nothing ever could
Jednom sam krenuo iz PG za Banjaluku u 1 ujutro da bih stigao tamo rano, trebalo je. Posla toga sam rekao sebi nikad više. Od tada ide spavanje, doručak, pa kad se stigne
Last edited by Ickorz; 08-06-25 at 14:49.
nije da nisam vise puta odlucio da putujem nocu...i sve je super do jednog momenta, a taj momenat je kad krece da svice, svaki ali svaki put u tom periodu bi me tako san lomio da bih morao da stanem da probam makar oci da zaklopim 10-15min
drugi najgori dio dana za putovanje mi je ljeto i period oko 13-16h...jos ako sam na autu putu, ja ne znam kako oci drzim otvorene tada...
Ako treba da sam neđe rano ujutru, a udaljeno je više od 3h vožnje, uvijek odem dan ranije.
Ako se ne mora biti rano, a oće čoek da iskoristi bar dio dana, krene se oko 4-5 ujutru, nikad problema sa umorom/koncentracijom.
No sve je individualno. Ako osjetite i malo umora, odma pored puta bar na kraći odmor.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Isto, ali bas isto.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks