Nisam mislila zasto je snimano nego zasto je nsimak virlano otisaoTuzno je zbog porodice a snimak bi svakako kao dokaz zavrsio u policiju, to bi bilo dovoljno da ih oslobode ane pu Kuririma, Telegrafima i slicno.
Od 17:26 do 19:26 protest
nothing comes from violence and nothing ever could
Idem nazad pa kroz Sozinu, a sve sam se razmisljao vise puta da idem kroz Sozinu i na kraju krenuh preko CT.
Ja sam bukvalno dosla do ct i sjetila se i vratila se
nothing comes from violence and nothing ever could
Skrenuh odma desno na Rijeku Crnojevica - mozda kafu da popijem, valjda ima put koji spaja sa tamo dje bih ja.
U saobraćajnoj nezgodi koja se danas u 16 sati i 20 minuta dogodila na magistralnom putu Bar – Sutomore, u naselju Brca, učestvovala su dva vozila i motocikl.
Kako je Radio Baru i Bar Infu saopšteno iz policije, na povrede se žale četiri osobe.
Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično.
izvor: cdm
Sent from my Motorola 8400
Kako se vozi kod nas,ludilo...
Bio sam skoro autom PG-NS-Budimpesta-Bratislava-Budimpesta-Temisvar-PG.
Veci mi je strah bio da me odje ko ne pokupi,izleti,nego po Evropi.
A tek ulijecanje i cuda....mnogi su za lijecenje sto voze...
Evo danas oko 4,na onu pravinu od bivse Dekar pumpe ka Tuzima,sudar,lik u livadu autom zavrsio...
Sent from outer space using Tapatalk
Bitno je da nesposobni nacelnik se fali da je napisali preko 1000 prijava za pojas ...
Da od 100 prijava 60 je za prekoracenje brzine izmedju 10 i 20 km na sat...
Nema rade ga ljudi 15 godina bez greske...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ovako ga je vratio nazad
f6
Bitno je da je akcija Pojas uspjela... i da pise prijave na 10km preko dje je ogranicenje 50, 60km ....
Statisticki gledano uspjesne akcije ali realni sektor kaze da sve vise ljudi gine...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zaustaviti ove degenerike nije lako, ne moze policija da stoji na svakih 100 metara. Problem je mozak, mentalitet.
Da li postoji lijek? Da, presretac na svakom putnom pravcu i da vozaci budu informisani da je tu negdje presretac i da je smrtonosan kao notecis skutatus.
Last edited by TAKUMI; 05-06-25 at 11:08.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne moze policajac da stoji pored sina…
https://www.vijesti.me/v/761371?utm_..._share_counter
To blicanje nije resenje
Hocu da kazem da se narod plasi policije.
samo kamere... i softver da mjeri prolazno vrijeme...
ako je ogranicenje brzine 50na sat i ti si prosao 5km za 4 minuta ide prijava pa ti dokazuj na sud da su prostor i vrijeme relativni![]()
Tacno znam dje je ovaj udes. Preticao je na punu. Ist aja kako znam opvaj put da bi zatvorenih ociju mogla voziti, vozim cesto brze. Mada ne rizicno ali i sama brzina je veliki rizik, ali htjela sam reci da znam dj emogu a dj en emogu. A opet, ne mozes nidje, jer mozes biti na mjesti slepera. Ovako me bas potrese. Kako je covjek glup,a ja sve da prije stignem kod mojih na more. Uzas.
I da dodam, ovaj put je rizicno i opasno obiljezen. Isprekidane su ucrtane kada je put tek napravljen, kada nije bilo ni drveca ni silblja ni draca. Sada je vecian nepregledna, sikara i rastinje. Zna li neko kome mogu pisati za to?
Last edited by montenegrina; 05-06-25 at 14:53.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks